@shooter
Ja nigdje nisam rekao da je itko od nas primjer prosječnog gamera.
U startu ću se ispravit i reći da sam trebao spomenut prosječnu osobu, a ne gamera jer ipak pojam gamer označava nekog tko ima bar malo interesa u pozadinu industrije i tehnički aspekt.
Objektivnost koju ja tu ubacujem nije lažna nego temeljena na činjenicama. To je objektivnost.
Nemam subjektivno mišljenje koje mogu tu izražavat jer igram igre, a ne platforme i ne zanimaju me ovakve borbe konzole protiv PCa.
Činjenice i statistika ukazuju da većina igrača voli više igrati na konzolama, a iz iskustva (kako svog tako i tuđih) znam da igranje na konzolama zahtjeva manje truda i manji je financijski teret.
Prije nego počneš, naravno da mislim na većinu slučajeva, a ne na APSOLUTNO SVE.
Činjenice ne biraju strane i nisu otvorene za interpretaciju nego su jednostavno istina.
Da, skoro pa i nema kućanstva više koje nema računalo, ali ja znam, a uvjeren sam da i svi ovdje znaju jako puno ljudi kojima računalo u kućanstvu nije dovoljno jako da pokreće moderne igre te se ljudi igraju na konzolama.
@FicoLegend
Da odmah maknem ovo sa liste jer vidim da je interpretirano kao neki napad. Kako bi ti nazvao pobornike PC MASTER RACE pokreta nego PC rasisti? Nije li to u imenu?
Ti si moj post na žalost potpuno krivo shvatio. Ja ne govorim isključivo o performansama unutar igara i prilagodljivosti softvera i hardvera svojoj volji. Govorim o tome da je konzola u startu, bez ikakvih modifikacija više prilagođena potrebama većine ljudi koji žele igrat igre.
Igre ne lete, al se vrte dovoljno dobro, sučelje nije najsvestranije, ali je daleko intuitivnije i prilagođenije samom igranju od Windows desktopa, kontroler nije najprecizniji, ali nudi komfor bez konkurencije prilikom igranja.
Pričate sa osobom koja je zadnju igru na konzoli odigrala prije godinu dana, i to baš Red Dead Redemption 2.
Ove godine se igram isključivo na PC-u i uživam u predivnim igrama. Replayao sam Mass Effect trilogiju, prešao Deus Ex Mankind Divided, Wolfenstein 2, Metro Exodus je na čekanju dok prašim genijalni Outer Worlds, a svaki dan se odigra i dvije tri runde Dominationa u novom Call of Dutyu za koji sam nagovorio kompletnu ekipu da si uzme za PC iako su htjeli za konzole.
Neću ni spominjat Cyberpunk zbog kojeg se prazni kasica i kupuje grafička sa RTXom i miljon rama.
I zato se vara svako tko misli da sam ja odabrao ijednu stranu.
I opet. Kolko god sve u životu bilo subjektivno, sa subjektivnim mišljenjima ne možemo radit ovakve članke i raspravljat. Raspravljat možemo samo sa činjenicama.
Još jedna stvar da eto, iskažem i subjektivno mišljenje. Ja ne čujem konzolaše da se konstantno i po svuda nameću kao bolji ili da predbacuju PC igračima išta. Jedini koji se konstantno nešto hvalisaju i smatraju se iznad ostalih su PC Master race "rasisti".
Zašto @chono7 imaš poriv u svakoj temi neke konzolaške ekskluzive pisat da je igra slideshow? Ti si mi konkretno najbolji primjer jer si se u zadnje dvije godine pretvorio u isključivo flejm postera koji nema jaja priznat da mu neka igra izgleda dobro i da mu je žao kaj ju on nemre igrat onak kak njemu paše pa smišlja raznorazne gluposti da "uvali" konzolašima i digne svoj Master Race kurac koji je od nedostatka kvalitetnih PC ekskluziva i kvalitetnih portova, omlitavio.