Dobra lista i dobro dočaravanje patnje :)
Išal sam si malo odskrolat listu ponukan ovim tekstom i nemam baš puno igara di sam se patio radi gluposti.
Već sam si utvrdil davno, nema smisla ić na platinu ako mi se igra ne svidi.
Volim teške trofeje i dat ću si truda uvijek, nije mi žao muke ako je igra vrijedna toga.
Da će uvijek bit nekih glupih skupljanja ili nepotrebnih Multyplayer trofeja, bit će... Od toga se nemre pobjeć.
Rijetko koja igra je imala neki trofej koji bi mi ju zgadio... Eventualno ovaj prvi dolje na listi... Realno, kad vidiš da nejde, čemu forsirati?
Htio sam riješiti Prototype, al sam jednostavno odustal od igre jer mi je dopizdila... Čemu si ju gadit još više...
Multyplayer u Tomb Raideru svakako spada u gluplje trofeje koje sam ganjal, ona šuga od 25h grindanja je tolko nepotrebna da strašno, ali to nije težak trofej, samo užasno nepotreban, beskoristan i naporan.
Trackmania Turbo je zadnja platina koja je testirala živce, i taj trofej za sva zlata definitivno može na ovu listu.
A i ne može, jer, realno, bio mi je gušt igrat, nije bilo nikakve prisile... Jednostavno je igra sjela i "moral" sam to izganjat.
Gran Turismo 5, Vettel... mrcina od trofeja, trebalo je stvarno masterirati sve 3 staze, pogotovo Suzuku.
Tu je već i inat bio proradio, u stilu, "ti ćeš mene jebat"... Trebalo je par dana da riješim sve 3
Dead Space 2 na hardcore ili Evil Within 1 / 2 na Akumi / Proffesional i nisu tolko gadni, ali vrijedi spomenuti radi te ograničenosti sa par saveova. Doduše, ne mogu se ni usporedit sa NY Minute u Max Payneu 3, najbolje mi je što mi je taj prolaz sjeo iz drugog pokušaja, dok su se na Pstrophies forumu ispisale litanije kukanja oko njega.
Vanquish, Tactical Challenger... Onu zadnju challenge misiju smo vjerojatno svi sanjali danima. Nije neka ultra rare platina (0.8%), očito se dosta ljudi primilo toga, ali meni je i dalje jedna od najsatisfaksičnijih ikad. Ponajbolja igra ikad, fenomenalan gameplay i kulminacija svega što znaš u tom Tactical Challengu 6, proklet bio :)
Wipeout HD... Izvozilo se na stotine krugova da se skine Zico, a i sva zlata na svim stazama su bila krvava.
Ninja Gaiden Sigma 2 i njene online misije i trofej za njih je i dalje najdraža i najteža i nešto što bi opet ponovio.
Oko 650h u toj igri, nijednog trena mi nije žao, nijedne propale misije radi katastrofalnog laga ili zato jer nisam bio još dovoljno dobar, nijednog od tisuće pokušaja na one 3 najteže.
Nikakvi Soulsi, Bloodborni, Sekiroi, Metal Gear Rising, Bayonette.. . Ninja Gaiden je kralj težine za mene i platina u koju sam utrošil daleko najviše vremena.
Dal je vrijedilo? Meni je. :)