Nije. Zašto?Flipper
Zato jer je to 400€, a ne 350€
Nije. Zašto?Flipper
Cijena je 2.999,00.
Sa Unchartedom, Until Dawnom il Batmanom 3.199,00.
ali ipak ovo sto SD radi je po meni cista prevara.Sniženo je 300 kn.
... ali ipak ovo sto SD radi je po meni cista prevara.Da ali ne pitaš se koliko oni ulažu u obuku i naobrazbu svojih djelatnika? Evo vidi Tuheljskog. Nekada bi mu pred nosom maknuli cijelu radnju, a sada jedva ukradu jedan PS4 iz zaključanog ormarića..
cemu obrambeni stav? ja shvacam da moramo prihvatiti da u hrvatskoj kosta 50€ vise nego bilo gdje u europi ali da cu to prokomentirati ?! e pa hocu, jbg mene ova vijest bode vise u oci nego sto je syndicate samo 900P ili da se destiny vrti u 30fps.
prevara je i amen, znaci proizvodjac je vec ostavio mjesto za marzu ali SD-u to nije dovoljno i hoce jos.
wow, koji samaritanci ti ljudi iz SD-a cak nepunih 500€ za ps4 s dodatnim kontrolerom i igrom traziti, poklon doslovno, steta sto su se takve stvari u italiji, sloveniji i njemackoj moglo dobiti za 70-80€ manje.
Svako malo je neka akcija sa gratis igrom uz konzolu...do nedavno je 1 TB + dodatni DS4 + igra po izboru bila 3.599,00. I to je skupo i čista prevara? :)
Ja smatram da nije korektno od SD da podiže cijenu za 300 kn od one koju je Sony odredio, s obzirom da svatko ko ides kupiti konzolu onda taj netko uz konzolu kupi sigurno igru ili dvije ili PS Plus sa možda dodatnim DS4 i tu isto zarade.
Bezveze skroz...
cemu obrambeni stav?Tebe bode cijena, mene bode riječ "prijevara" :)
ali SD-u to nije dovoljno i hoce jos.SD je zasigurno jedina firma koja gleda na zaradu, ostale firme u Hrvatskoj su sigurno na razini Crvenog križa i humanitarnih organizacija, te posluju sa gubicima ili su na nuli jer, eto, posluje se zato da se nebi zarađivalo :)
steta sto su se takve stvari u italiji, sloveniji i njemackoj moglo dobiti za 70-80€ manjeSvatko ima pravo na izbor di će kupovati :)
Ja smatram da nije korektno od SD da podiže cijenu za 300 kn od one koju je Sony odredio, s obzirom da svatko ko ides kupiti konzolu onda taj netko uz konzolu kupi sigurno igru ili dvije ili PS Plus sa možda dodatnim DS4 i tu isto zarade.Čim se prodaje kak se prodaje, očito ljudi i ne smatraju da je neka "predivlja" cijena. Ak ti treba dodatni joystick, kupit ćeš. Ako će ti trebat neka igra il PS+ pretplata, kupit ćeš, jel imaš izbora? Ako se možeš negdje snać da prođeš jeftinije, super, ionako svi to radimo.
pa da tako se formiraju cijene u hrvatskoj. uzet cemo marzu koju je preporucio proizvodjac + dodatno koliko covjeku treba goriva do trsta, maribora ili graza i imamo hrvatsku cijenu. logicno, debelo je skuplje nego vani ali isto tako taman je lipu jeftinije nego da odes negdje na put platis gorivo, kolu, kobasicu i wc.
Samo bi te molil da mi javiš koliko si benzina potrošil ako si išo autom do Njemačke / Italije (+ kaj si stal vjerojatno u nekom restoranu da nešto pojedeš), odnosno, koliku su ti poštarinu zaračunali ako su ti slali poštom.
Čekam već neko vrijeme ovaj popust, jer sam planirao uzeti i konzolu i televiziju u SD, ali sad neću iz principa. Sniženje od niti 10% na ionako precijenjenu konzolu. Idem do Trsta i radije ću njima ostaviti tih 1000€ i razvijati talijansku ekonomiju nego davati ovim našim ciganima.
I kad bi više ljudi kupovalo van, pa makar im cestarina i gorivo i hrana poništili razliku u cijeni konzole, siguran sam da bi trgovci smanjili svoje lihvarske cijene.
Ljudima nije "problem" ta veca cijena jer se sve to uzima na kartice i na 12 ili 24 rata. Zato se isplati recimo uzet i produzenu garanciju.
Moglo bi jeftinije uvijek, al osobno ja cu sad uzet i tv i ps4 na karticu, pa sigurno necu panicarit radi 300 kn. Izvana mi ne pada na pamet narucivat konzole i televizore niti se zaputit prema vani, jer jeftinije necu proc, a izjbat cu se ko majmun.
Ne kazem da neki ne dizu cjene, al jbat ga sad. Na kraju krajeva ne moras uzet, ak ne zelis i nije problem.
Nebi samo to moglo jeftinije kod nas. Sto se tice tehnike jos tu i dobro stojimo kako su ostale stvari skupe.
Konzole i Nutella se kupuju u Trstu. I ne treba ic u restoran, mozes si kupit i sendvic sa mortadelom jer kod nas nema dobre mortadele.
Ce bit Bloodborne goty bundlova?
3000 kn ne dam, 2500 max. Srećom, ima na PS3 još materijala, tako da bum konzolu za valjda jedno 2 godine kupoval, taman s GT7.
Ljudima nije "problem" ta veca cijena jer se sve to uzima na kartice i na 12 ili 24 rata. Zato se isplati recimo uzet i produzenu garanciju.Ovo.
Moglo bi jeftinije uvijek, al osobno ja cu sad uzet i tv i ps4 na karticu, pa sigurno necu panicarit radi 300 kn. Izvana mi ne pada na pamet narucivat konzole i televizore niti se zaputit prema vani, jer jeftinije necu proc, a izjbat cu se ko majmun.
nije bit u tome da li se vani isplati ili ne, ima li neko diners ili ne, jel uzima neko na kredit...bit je u tome da ps4 kosta 50€ vise nego u europi ali dobro izgleda da sam ja jedan od rijetkih kojima je tih 380kn puno novaca.
Da, ali to nije "zabetonirana" cijena, već ona preporučena. Kritika stoji, ali zna se da mi nismo u onom konkurentnijem dijelu EU, kako po standardu, tako i s cijenama.
TRX je dobro spomenul kartice...24 rate bez kamata ide na Master (ZABA), Amex, Diners te Visu i Maestro (PBZ).
Nitko se ne zapita koliko banke uzimaju tu? Prema kupcima se komunicira bez kamata, da (njima i jest), ali kolko banke tu uzimaju prodavačima? :)
Skuplje je nego vani, tu se svi slažemo, ali ima tu previše faktora (da spomenem i "malo" veći porez) a da bi visoku cijenu smatral "prijevarom"
Nego, PS4 1 TB + Ass. Creed: Syn. + Watch Dogs = 3.299,00
Navali narode, 2 Ubishit naslova gratis
Al ga trkeljate s karticama, imam ja i tekućeg i žiro računa, ali kada nemam ugovor o plaći kakav se njima sviđa tada ne daje mi se na karticu ništa, no :) Dakle lijepo recite "na plaću", a ne "na karticu"...
nije bit u tome da li se vani isplati ili ne, ima li neko diners ili ne, jel uzima neko na kredit...bit je u tome da ps4 kosta 50€ vise nego u europi ali dobro izgleda da sam ja jedan od rijetkih kojima je tih 380kn puno novaca.Sa gotovo svom potrošačkom robom je tako, malo smo tržište, pdv je među najvišima u europi, drugi porezi i fiskalni nameti koji guše poduzetnike i sve to utječe na formiranje cijena.
3000 kn ne dam, 2500 max. Srećom, ima na PS3 još materijala, tako da bum konzolu za valjda jedno 2 godine kupoval, taman s GT7.3000Kn konzola - 10% Diners dan = 2700Kn
Dosta toga je uračunato u cijenu koja se preporuči.nije bit u tome da li se vani isplati ili ne, ima li neko diners ili ne, jel uzima neko na kredit...bit je u tome da ps4 kosta 50€ vise nego u europi ali dobro izgleda da sam ja jedan od rijetkih kojima je tih 380kn puno novaca.Sa gotovo svom potrošačkom robom je tako, malo smo tržište, pdv je među najvišima u europi, drugi porezi i fiskalni nameti koji guše poduzetnike i sve to utječe na formiranje cijena.
Zamisli koliko se playstationa proda u jednoj njemačkoj ili austriji naspram hrvatske, prema tome te njemačke firme si mogu priuštiti nižu maržu nego vani, dapače i moraju jer je velika konkurencija, otvorenije i veće tržište, više shopova i oni se stalno moraju nadmetati akcijama i ponudama.
Nemam Diners, pa mi to ništa ne znači. I s tim popustom još je skuplje od RRP. Bit će akcija, onda ću kupiti, a ionako imam još previše toga za otplatiti.3000 kn ne dam, 2500 max. Srećom, ima na PS3 još materijala, tako da bum konzolu za valjda jedno 2 godine kupoval, taman s GT7.3000Kn konzola - 10% Diners dan = 2700Kn
Kakva smo država još je cijena i dobra :)
Zaboravljaš naš PDV, koji je jedan od najvećih u EU i koji jede gro od cijene.Dosta toga je uračunato u cijenu koja se preporuči.nije bit u tome da li se vani isplati ili ne, ima li neko diners ili ne, jel uzima neko na kredit...bit je u tome da ps4 kosta 50€ vise nego u europi ali dobro izgleda da sam ja jedan od rijetkih kojima je tih 380kn puno novaca.Sa gotovo svom potrošačkom robom je tako, malo smo tržište, pdv je među najvišima u europi, drugi porezi i fiskalni nameti koji guše poduzetnike i sve to utječe na formiranje cijena.
Zamisli koliko se playstationa proda u jednoj njemačkoj ili austriji naspram hrvatske, prema tome te njemačke firme si mogu priuštiti nižu maržu nego vani, dapače i moraju jer je velika konkurencija, otvorenije i veće tržište, više shopova i oni se stalno moraju nadmetati akcijama i ponudama.
Pa evo gledam Bugarsku i tamo je PS4 od 500gb 358 eura...kontroler 55 eura ilitiga 420kn dok je u nas 500kn.
Dakle uspoređujem sigurno gori standard od Hrvatske i siromašniju zemlju o RH i tamo je zamisli jeftinije...
Samo da netko ne misli da dajem primjer da kupujemo u Bugarskoj već da samo uspoređujem cijene sa našima.