chono referiram se na animacije, facijalne ekspresije i likove sa tehnicke strane kako si naveo u svom postu. Ne preskaci, znas dobro o cemu pisem 😁
Majko mila Chono, ti si nekad kao političar koji je izvukao kontekts nečega iz večega 😃 Nedaš mi mira.
Animacije, ekspresije i likovi su drlj, al to nema veze s nekom ocjenom na kraju, to je stavka i komentar, jedan bullet point minusa prema igri. Fensi je ja mislim u postu nesto ispod sve objasnio. Odnosno, jedino mi likovi i njihov karakter te pisanje imaju MALI globalni impact jer mi globalno utjecu na dojam u jednom segmentu igre koji se svi slazemo da nije niti toliko bitan. Ako dam igri 87, dao sam joj 87 jer sam oduzeo 1 point radi priče i likova. Igram 30h i skoro da mi dođe da preskočim neke dijaloge u main storyju. Ometa me to i narušava mi dojam. Ali svakako pravi impact imam radi onog drugog što sam naveo. I opet, na kraju moram iskusit još toga. I još na kraju - svi se slažemo da je najbitnije u igri i najbolje. Odoh instalirat OpenAI u VsCode.