Deadwalker Ne znam ako si igrao Diablo 3 jer prema njemu, ovo je skroz drugi svemir.
Na žalost jesam, cijela atmosfera te igre mi je totalno drugačiji svemir i feeling od ostalih Diablo naslova koji mi se nikako nije uklapao u serijal. Nisam fan D3.
chono a ti govorim da to nemoze biti faktor za ocjenjivanje ovakve igre, jer nije relevantno. Na temelju cega onda 8 za D4.
Da sad ne ulazim u neke zavrzlame, pisat ću valjda recu pa možeš tamo pročitati. Ovdje pišem više natuknice. Najviše me smeta generični svijet/dungeoni/enemy variety. To mi utječe na dojam, i zbog toga mi najviše pada ocjena igre. Moram igru odigrati na WT3 i 4 utrpati u endgame sati da formiram konaču ocjenu. Svakako mi nije 9 razina trenutno.
Samo stvarno ne kužim zašto lore i priča nebi bili dio neke recenzije i konačne ocjene, čak i ako ne nosi veliki % te konačne ocjene? To mi je kao kad čujem da rougue-like žanr ne treba priču (Hades ju je imao, bila je odlična, i cijeli lore odličan, Returnal slabije ali isto je imao taj dio), ili kad je netko rekao da u open-world igrama priča nije bitna. Sve su to nijanse ali meni osobno u toj mjeri i utječu dojam igre. Čemu 30h contenta koji nudi priču onda u ovoj igri? Zašto opće postoji pisanje, lore, questovi, npcevi, bilo šta?
Napišem 4 odlomka, ti se uhvatiš na jednu rečenicu jednog odlomka, i veliš nije ti jasno. Nije ni meni 🙂