Tzereen Isuse, kakva igra. Kolika igra. Prvi dio sam se još trudio prolaziti svaki ćošak, ali onda sam krenuo rješavati samo main quest da stignem proći čim više elemenata. Znači, ne staje.
Koliko vidim topic, svi smo ovak odigrali haah 😃 Ja sam prvu regiju skoro 100% ocistio, onda sam vidio šta me čeka i drugu sam na pola, trecu trecinu, i onda samo main 😃
Tzereen A svijet je predivan. Stvarno su ovaj put pogodili s atmosferom, vizualima, brdo malih npc-ova s raznim upadicama i najbitnije - genijalnom soundtrackom.
Gore sam pisao, meni je atmosfera super, mjuza isto. Likovi u igri, animacije, priča - slabo. Nije me se baš dojmio taj camera view sa vrha gdje ne vidim ni lica likova u animacijama, a kad sam ih vidio bolje da nisam. Nekak mi nije sjelo sve to skupa, ali Lilith mi je vrh. Ovaj cast likova kroz actove baš slabo, iako mi je generalno čak i ok priča i sve poveznice koje vuku, no nekako mi je stalo na tome.
Side content ima nekih dobrih priča, ali ima i brdo generike i dosta sam samo preskočio jer eto, treba ubit mobove 12 puta x 12 puta. Ništa posebno, vidjeli smo i bolje. Nagrade za questove su smiješne.
Više bih volio da je mapa manja a unikatnija, jer i ja sam imao osjećaj kao neki da je AI radio neke lokacije i slabo toga mi se upeklo uopće. Main story ima neke koji su fora, ali ne mogu se otet dojmu da je ovo D2 reskin lokacija - ponajviše jer su neprijatelji iz dvice i ovdje, i generalno neprijatelja nema na bacanje, variety je nikakav.
To su mi sve ujedno i neki glavni minusi zbog kojih igra padne na nekih 8-8,5/10, ali generalno gameplay je čudo i baš zarazan. Jako zabavna igra i najbolje što je BLizzard izbacio u dugo vremena. Drago mi je što je to baš Diablo, to mi je stvarno drag serijal. Mogu reć da sam guštao sve dane i svo vrijeme igranja, i da me nije pustilo ni nakon 30tak sati. Mislim da je to i najbitnije i mislim da će se D4 igrat puno i dugo.