doctorfreak fensisuperstar Live prijenos je gledalo svega 5k ljudi…to dovoljno govori koliko su ljudi zainteresirani.
fensisuperstar herc ej da su barem na razini poe 2 pa bi se isplatilo. Poe 2 strgan i nerfan je bolji od ovog..
Miro Sve to super ali jedno je kad dades sezonu kad nema igara ili sad kad neznas sto bi prije zaigrao. Recimo u toj guzvi znam da nebi Diablo sezonu sigurno
Miro Pokrenuo dosao do lv 10 i izbrisao igru. Prije nije bilo nesto igri pa aj skoro svaku sezonu san odigra ali sad po osmi put da radim opet isti kurac e nece ici. A jos su zasrali da battlepasom i sa svacim Sad san miran do Diabla 5
Kaiserus skoro sam ga sad ponovo skinuo. ali skoro… Kad su ovi debili izdali još jedan microtransaction patch.
fensisuperstar Kikiller ništa. Trebat ce ti za respecove itema ili kraft mythica. Jedan mythic craft je 50 milijuna. Reroll masterworka je 5 milijuna itd enchanting statsa ti raste svaki put tak da kad jedan roll bude 2 i pol milijuna topiš keš samo tak. Lako se potroši. :-D
Miro Kikiller To sam skužio da ću kupit za 50 mil al mi fali neki item da kupim,sutra ću 😃 Taj item je ultra rijedak i ne trosi ga, skupi sve sto triba i napravi onda item koji oces a ne da bude random. Ali kad dodes do te tocke onda vise nemas za sto igrati