Tzereen ovo da odustaješ od nabavke jer jednom čovjeku nije sjela
Ovo je jako lazna izjava
Da san ja igrao par sati pa rekao jebiga nije mi dobra ok, ali nakon 114h igranja mislin da mogu reci monotono mi je ponavljati jedno te isto.
Dati cu jedan primjer bio blizu levela 70 i vidin da ljudi farmaju jedan dungeon odem tamo u 1 dana 5 levea se dignem i non stop nesto iskace, koliko god zvucalo dosadno ponavljati jedno te isto toliko mi je bilo zabavno jer non stop iskace paragon level pa stelam lika plus non stop dropa nesto. Onda aj idem nesto drugo idem na endgame igram 2 dana i doslovno je zakurav, helltide neda nista drvo dalo jos manje od nista, side misije jos jos manje od nista. Jednostavno end game trenutno nije vridan jebiga.
Ali vidis da ne kukan zanista sinoc su izjavili da dizu xp u nightmare dungeonima buffaju sve druge buildove i tako. Ne prdim zanista.
Sinoc san igrao i dalje san bone buildom ali neman neke stvari i kad dode puno neprijatelja potrosim essence i onda ko debil trcem okolo dok se ne napuni. Ugasim odem malo na youtube i sto vidim moj build sa kojim san igrao sad je brutalan jer su ovi sto vise igraju to bolje poslozili srice nisan nista minja tako dw cu danas vratiti se nazad na shadow build jer ti tamo ne treba essence i onda nema toliko cekanja a prominuli su jednu stvar di bas sve ide non stop tako da je to to, vise igranja manje trcanja u krug.
Probati cu danas kad dodem sa posla, valjda jedan unique dize sve to na veci level a iman ga u stashu nisan ga se rjesio