@Fico oprosti fićo ali i ti pišeš malo gluposti 😃
Fico Svaki aspekt Diabla okrenut je upravo prema tom always-online sustavu ciji naum nije sprijeciti piratizaciju (to se do dovoljne mjere moze Denuvo zastitom), vec kontrola nacina na koji igraci igraju, bilo to solo u kampanji ili u PvP-u, sezonama itd
bitch please, always online je tu samo zato da

Ovakve gluposti više ne pojavljuju. Ovo je diablo 3 na konzolama koji je imao abnormalan problem sa hackanim itemima. Kakav mrtvi denuvo, Broj igrača koji igraju diablo da bi jednom prošli priču je toliko mizeran da nije smisleno razmišljati o njemu.
Fico Diablo 4 je AAA Diablo Immortal
Jedna velika glupost. Diablo immortal je pay to progress faster igra. To je još gore od klasičnog pay to wina. Ako želiš nešto napraviti moraš kupovati.
Diablo 4 nema monetizaciju za power. Ima za skinove. Što je potpuno legit. Jel battlepass pederski napravljen? Apsolutno. Dal je Diablo 4 vrijedan 70 eura sa ovim kaljavim serverima? Apsolutno ne.
budućnost ARPG igara leži u live servicu. Path of Exile je live service igra. Live service nije zlo. Samo ga trena implementirati kako treba. Pogledaj ovaj video. Ovo je način na koji se live service igra održava.
Prvo da rasčistimo jednu stvar.
doctorfreak Skipanje tierova plaćanjem ti je u neku ruku zaoravo p2w jer ipak imaš od tog benefite.
nemaš apsolutno nikakvog benefita. Ja sam level 72 i zavrsio sam battlepass. Kraj priče. Ne možeš pristupiti ingame benefitima od battlepassa bez da si adekvatni level. Jedino što možeš otključati u battlepassu od higher tier levela su skinovi. Skinovi ne utječu na gemeplay stoga NISU pay to win. Hvala
doctorfreak grantiram da ce u buducnosti stavit za lovu boostanje xp-a
doctorfreak Igra je zapravo online only rpg koji bi htio biti mmo što zapravo nije i opravdava se kao standalone igra s cijenom od 70e ali zapravo je ko večina freetoplay arpg ili mmo naslova koji graniče sa p2w sustavom.

Nije. Prestani se hvatati za oldskul diablo. Ovo i diablo 2 nemaju veze s vezom u niti jednom kontekstu. Živiš u zabludi.
Tzereen live service igre kod svih odma pobuđuju veoma negativne konotacije
Istina. Diablo 4 je live service igra, al nije zbog toga loša.
Fico Ne moram ja platiti nista ni u Divisionu
Ne moraš ništa platit ni u Diablu 4. 😃?
Miro Igra ima jebeni battle pass kojeg moras kupiti
Ne moraš kupiti. To je individualni odabir za mužnju šoldi. Dokle god nema nikakvog benefita ingame, it's fair game što se mene tiče.
Miro A to je uvik samo pocetak kod live service jebene igre
iste sekunde kad bilo što u battlepassu bude imalo ingame utjecaj diablo 4 može ugasit servere. Samo prikaz POE 2 je tankirao viewership D4 na twitchu.
Svi ste vi malo zabrijali. Ja ne volim blizzard, osobno smatram da zaslužuju propasti radi svega što su uspijeli sjebat u zadnjih X godina. Ali malo ste zabrijali. Diablo 4 je odlična igra sa lošom vizijom. Tj s pokvarenom vizijom. Diablo 4 se demonski prodao i nema im smisla stavljati bilo kakve xp boostere za pare JER oni već sad imaju mogućnost zarađit još stotine milijuna dolara bez da "kompromitiraju" svoj no p2win status. Za početak, D4 je baziran na tome da će nakon lilith u igri se pojaviti još ostala 3 prime evila, Mephisto, Baal i Diablo, koji se savšreno slažu sa time da Blizzard planira izdati 3 ekspanzije koje se budu i naplaćivale.
Diablo 4 core priča je zapravo jako kratka, ostatak priče nije ispričan te će se puštati svakih nekoliko "tjedana". Znajući blizzard to će biti svakih nekoliko mjseseci. Ne bih se čudio da blizzard već ima jednu ili dvije ekspanzije već gotove skupa sa ostalim kontentom koji će za đabe puštati, ali su se odlućili maksimalno milkat playerbase dok Diablo 4 ode u ez maintentence gdje zapravo zarađju na skinovima.
Održavanje same igre nije teško. Path of Exile 1 duže vrijeme održava 9 ljudi ako se ne varam, dok ostatak studija radi na PoE 2. Diablo 3 je održavala šačica ljudi. Dodat mehaniku ili dvije, par novih itema, Pičkin dim ako imaš dobru platformu.