chono
Neznan ko je ocekivao ovakav nerf? Gledajuci po redditu i po drugim mistima ovo nije ocekiva apsolutno niko.
Tko god ne igra dan noc taj sigurno nije dosa do lv 100. Ja san preko 150h pa san lv 89. Ko ce to od casual ljudi igrati….niko
Sezona traje 3 miseca sto nije normalnije da mozes probati par klasa u sezoni ako ti se svida nego da nerfas sve do dna da je pitanje sa laganim igranjem mozes li uopce dignuti jednog lika.
Igra pocima ne lv 50 a oni nerfaju do dna taj dio koji si moga sa nekim zaigrati da se brze dignes i da krenes.
Ne tribamo se praviti ludi jako brzo dolaze boostovi za prave novce u shopu. I Destiny kao to se nikad nece prodavati pa je dodana mogucnost da kupis prođenu kampanju sa drugim likovima i usput dignut level.
To je glavni cilj, koliko god tvrdili da toga nema niti ce ga ikad biti…mos misliti.
Ja jos nisan ima pravi build falila je prava oprema da bude savrseno ali napokon san se osjeca jako napokon su padali i ima san taj gust da san dosa do nekud i da ih ubijam. I dalje bi me ubili dosta brzo ali barem su i oni padali. Sad kurac od toga ubijati ih necu brzo monstere nisu vratili kako su obecali da ce sve biti gušče da ce ih biti vise i mene ce opet odbiti od igranja iako su me taman vratili nazad sa pozitivnim promjenama.
Kaiserus
Jos nisan tija paliti mozda za vikend, iman dosta opreme za druge buildove pa cu viditi sto ce izaci ako je dobro nesto mozda nastavim ako je opet sporo ko vrag brisen igru i odo na nesto drugo.