Zbilja je dobra igra. Napokon uhvatio vremena odigrati nešto. Lvl 57 sad.
Muzika je savršenstvo. Regije su genijalne. Svaka fakat ima svoj karakter i štimung. I fakat je sve veliko. Volim sve te sitnice u svijetu, sve te sitne dijalogiće, brojne NPC-ove čije monologe možeš poslušati. Daje život svemu.
Grafika je odlična, art je fakat mračan i horrorast. Čak i loading screenovi su prekrasni. A cinematici su čudo. Čisto čudo. Onaj prvi smo već davno vidjeli na najavi igre, ali ovaj drugi 8minutni je sa savršenstvo. Od arta, muzike, koreografije, režije, akcije do samih evenata, odnosno zapleta/raspleta. Baš moćno, sasvim moćno. I pamtit ću taj cinematic još godinama kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji ikad.
Znači, igra je zbilja zaslužila onu ocjenu. Vidi se ogroman trud i ljubav na svakom koraku. I kao što sam i tamo u recenziji rekao, temelji igre su savršeni. A svi ovi elementi koji objektivno i neobjektivno ne valjaju, a za koje mnogi brundaju, su očekivani za igru ovakvog opsega. Ona je živa, i to ne mislim u smislu live servicea, već činjenica da će na njoj raditi još bezbroj dorada, tweakanja, merfanja i buffanja. I uvijek nekom nešto neće valjat.
Svaka čast Blizzard! Ugodno ste me iznenadili. ❤️