Tzereen
Ma kuzin ja da je to bilo i u d2 i u d3 ali d2 nisan igrao u d3 san probao i kad san vidio da treba sve opet odusta san.
E sad ajmo ovako pitanje je koliko je igran bio d2 i d3 malo kasnije nakon recimo misec dana, virujen da je bilo ljudi ali da se bas brojilo u nekim ogromnim cirframa cisto sumnjam. Ostali su fanovi i hardcore igraci. D4 se prodao najvise imao je par beta izlazi u pravo vrime i privukao je ogroman broj igraca i sad koliko je pametna ova ludost od totalno hardcore endgamea i totalno hardcore sezona?
Super je vama velikim fanovima i hardcore igracima ali zar stvarno mislis da ce ovo biti uspjesno kod core ekipe. Ja se ne smatran nekakav core tip igraca ali evo ovo necu igrati, iman par frendova sa kojima sam se cuo isto ovo nece igrati.
Želis live service igru koju oces da se igra godinama i odma si podilja publiku.
Stavi jebeni battle pass da se dize sa svim igranjem a ne samo sezonu jako losa oduluka
Ja cu se vratiti nakon FF16 jos san i debil uzeo battlepass jer nisan ima pojma za ovo pa cu probati ali cu praviti hardcore lika da usput rjesim trofej…nada ce to sve prvo ovisiti kako ce ici xp jer ne mislin jos 100 sati dizati 25 levela
doctorfreak
Neznan sto bi ti reka, bas triba probati da vidis.
Meni je ful odgovaralo sto san u d3 moga dignuti lika i onda skupljati opremu i grindati pa kad skupim nesto bija je gust osjecati se ko bog kad uletis u grupu neprijatelja
Tu toga nema