doctorfreak Uzeo pa šta bude…u krajnjem slučaju prodam dalje. Btw kad dobijem igru…dal da odmah krenem sa novim likom nove sezone?
Miro doctorfreak Da sezonu igraj jer je bolje a lik ti na kraju ostaje za normalno nesezonsko igranje
Miro Genesis Ja san izbrisa igru razvalio sve sto je bilo u njoj a ovaj update u 12misecu me ne zanima.
Miro Genesis Ma drzalo je i mene ali rjesija san lika lv 100 i sve pobija i rjesija san hc mod. Sad bi tribalo ili druge likove ili glyphove druge dizati i spremati se za update ali kazem neda mi se
Miro Genesis Oces to je jos par sati, ja san samo blood harvest igrao. Na negdi lv35 mi se ugasio kontroler bilo je cupavo da ne izginem. I na lv 48 nesto me pogodilo ostao milimetar hpa a do onda nista ni blizu bas me iznenadilo bilo
Genesis Miro na 48 lvleu..neki nevidljvi bug…nisam se mogao pomaknuti i krepao mi lik… jel me mozes izboostat do 50..puko sam
fensisuperstar Genesis nevidljivi bug se zove blizzard. :-D btw zasto mene ne pitaš da te bustam 😃 ja imam level 52 nabuđenog necromancera.^^ napravi necra i gg. jebte druid ^^ dignem te za čas.
Genesis fensisuperstar zapoceo sa sorsericom xD al mogu i Necra ako imas vremena pa da ispocetka idem…. a tebe nema ni na vidiku u zadnje vrijeme
Genesis nakon Druida i Sorserice na lvlu 100 i skidanje uber lillitha, vrijeme je za Necroa…. Necro LVL 50, na 42 lvlu vec otkljucao WT3, zasad nisam niti jednom krepao, tanky je as fuck….igrao Sever necro pa sad prebacio na bonespear….zivotinja….
herc According to a leaked survey, Blizzard may have planned expansion prices as high as $100. https://tech4gamers.com/diablo-4-expansion-prices/
doctorfreak Btw kako sam počeo igrat vidim da zone imaju dosta side questova. Da prvo odigram main story pa se vratim po potrebi ili ne?
Miro doctorfreak Side q su ti najnepotrebnije i najgluplje u igri vrati se kasnije i obavi ako koji fali da rjesis renow za podrucje
doctorfreak Miro Držao sam se tvoje teorije…i došao do act V sa levelom 30 a za taj sljedeci act piše 35+…znači ipak moram side misije odrađivat?
fensisuperstar moram priznati da je @Miro gospodin đentleman i jedva čekam PoE 2 da konačno starta ARPG kakvoga je vrijedan! Kakvi sidequestovi, samo KKK! Krkljanac, Koljačina i Kurve.