doctorfreak Kikiller Je nema logike, kao end boss one shota samo tako. Ja nisam gubio živce tražeči bolji gear već sam našao grupu, gdje je nju malo bolji lik one shotao.
Kikiller doctorfreak Ma baš fuj,nema nikakvog smisla,i još je sad sbagana gdje joj HP stoji. A taj one shot se pratvara u svaki njen udarac kad se kreće. Drlog.
fensisuperstar doctorfreak Ja nisam gubio živce tražeči bolji gear već sam našao grupu, gdje je nju malo bolji lik one shotao. da ali više ne možeš. sad ide u fazama hp. Ja u instaphaseam, ali sve te ubije. U trećoj fazi moraš doslovno ne dobit dmg. Realno nije nemoguće ali trebe vježbati. Ja sam ubio uberlilith hrpu puta. prošao sve faze ali rijetko kad uspio bez da dobijem jednu kuglicu. Da mi Jovan da onih 4 runa što mi trebaju skraftao bi kacigu i onda bi imao cooldowne češće ali hoće čoek drugu kacigu iskraftati. 🙁 Nije bitno. Bude tata ubio solo Lilith i bez kacige.
Kikiller Da treba još 150 sati igrat nema nikakvih problema. Dugo nisam guštao tako u igri. Baš sam se zaželio diabla.
Genesis Kikiller ja nemam expanziju na ps5, no na xboxu i pcu ju imam… jedini trofej koji necu vjerojatno nikad imati je paragon 300 🤣
doctorfreak Nikakav problem…pred kraj sezone se pridružiš nekome i boosta ta preko neke veće težine…xp ide ko lud. Isto vrijedi i za hardcore…
Genesis samo se nadam da ste svjesni da od 275-300 paragona vam jednako treba vremena kao sto ste utukli od 0-275…gadno i krvavo boostanje…