Nije stvar u streamerima, barem ne meni. Ali twitch mi je vrhinski izvor informacija iz prve ruke o bilo kojoj igri koja me zanima. Za ovu dvojicu koji su presli na microsoftov kanal znam, za ovog treceg sta igra valjda fortnite nikad nisam cuo. Bilo kako bilo, odem na twitch gledati gameplay igre koja me zanima, pritom ne gledam streamove koji imaju puno viewer-a jer streameri onda samo gledaju xhat feed i kenjaju o tome sta je tamo napisano i igranje stavljaju u drugi plan. Biram streamove sa malo pogleda, idealno je manje od 30, tu negdje i u tom slucaju ako i mene nesto zanima u vezi igre lijepo direktno pitam i u 90 posto slucajeva dobijem odgovor i korisnu informaciju instantno bez da pretrazujem forume i slicno. Isto tako momentalno gasim bilo koji stream koji ima ukjlucenu glazbu jer to mogu slusat na youtube-u, ovdje sam dosao pogledat sto me zanima vezano uz odredjenu igru, njenu atmosferu i zvukove sto ce mozda biti presudno u odluci o kupnji, a ne gledati klaunove koji se krevelje. Osim lyndonfps-a, njega se isplati pogledati, odite i potrazite njegove kompilacije na youtube-u, covjek je budala do srzi.