Flipper *UPDATE VIJESTI* Sada je i službeno - The Last of Us Part II odgođen je za 29. svibanj 2020. godine. Neil Druckmann je potvrdio kako studiju treba više vremena za izradu igre. Kompletan razlog odgode možete pročitati na PlayStation blogu. Sony još nije službeno ništa potvrdio, ali The Last of Us Part II biti će…
escoban Nek si uzmu vremena koliko god im treba , idalje mislim da je steta sta igra nije PS5 exluziva da odma postave standard koji niko nece nadmasit :)
Tuhy S jedne strane se slažem, neka sve ispoliraju kako treba, po potrebi ubace i multyplayer, al jbmu, baš mi prisjelo :(
funkydnjub Neka odgadaju, samo da dobimo kompletno ispolirano do kraja remek djelo, lako cemo pricekat koji mjesec vise
munja Ma sve to stoji, nek je ispoliraju do kraja da ne bude zbugana, i nije da se nema šta igrat al svejedno mi ova vijest nije dobro sila... Triba čekat više od pola godine, dovoljno vrimena za devove da je još koji put odgode.
gameslord Meni paše.Imati ću značajnih troškova negdje tamo prvi,drugi mjesec,pa vjerojatno nebih imao keša za kupit odma.A i čujem da je TLOU1 imao izrazito zabavan i fan vrlo favorite co-op multiplayer.