Prika Kupujem nitendo switch,nije mi preša...Želim po normalnoj cijeni naci nesto....da je dobro...da puno ne kosta... ? ? ? ? ? ? ?
foggy Ja sam svoj uzeo u zalagaonici u Zagrebu, 1600kn, garancija još pola godine. Ako ima nešto takvoga negdje od kuda si, baci oko, isplati se svakako. Ako sluuučajno pikiraš konzolu da bi je modao, pazi si na serijski broj kada kupuješ.
Prika Objavio/la: @foggy Ja sam svoj uzeo u zalagaonici u Zagrebu, 1600kn, garancija još pola godine. Ako ima nešto takvoga negdje od kuda si, baci oko, isplati se svakako. Ako sluuučajno pikiraš konzolu da bi je modao, pazi si na serijski broj kada kupuješ.Hvala na savjetu ma meni treba da odigram svaki Super Mario koji postoji za nitendo switch i to je to.Dolazi zima kad imam dosta slobodnog vremena i zelim kad su vremenske neprilike upalit konzolu i igrat do mile volje.
foggy Ako ti se kupuje modani, Prayer član ti sad ima na lageru nešto, možda će te ispast u startu malo više ali modanih više pomalo i nema a takav kao takav prodaš sigurno lagano. Kad kažem modani, znači možeš gore igrat sve marije od krista pa na dalje