DarkPunisher Danas u 16h navodno zadnja Arctic Monkeys pjesma, ili breakup ili long ass hiatus, vidit cemo ali tugica makar mi zadnja 2 albuma nisu dobra bila. Jedino par pjesma s TBHC.
Torgue DarkPunisher Danas u 16h navodno zadnja Arctic Monkeys pjesma, ili breakup ili long ass hiatus 😥 DarkPunisher makar mi zadnja 2 albuma nisu dobra bila Je, nisu ni meni baš sjeli. EDIT: Dal to potencijalno znači treći album The Last Shadow Puppetsa?
k DarkPunisher Danas u 16h navodno zadnja Arctic Monkeys pjesma, ili breakup ili long ass hiatus, vidit cemo ali tugica makar mi zadnja 2 albuma nisu dobra bila. Jedino par pjesma s TBHC. jako nostalgičan bend, al isto su me malo izgubili kad je alex turner presta bit britanac hah Torgue Dal to potencijalno znači treći album The Last Shadow Puppetsa? šta je vas dvoje, jel idete na milesa kanea u boogaloo sad krajem drugog mj?
Torgue k šta je vas dvoje, jel idete na milesa kanea u boogaloo sad krajem drugog mj? Najvjerojatnije ne.
DarkPunisher Iskreno na prvu meni bolje od bilo cega sa zadnjih 2. Zvuci kao humbug pomjesan sa novjim erom.
renda Taman razmisljal o danima dok sam bil klinac i kak je sve bilo chill i naleti mi ovo remek djelo: I opet sam osjetil tu 2004. Gta San Andreas, Radio X i tu nevinost i "slobodu" zivota, nostalgija je kurva.