Nulek red je od nas svih da te ispravimo kad griješiš al pošto je to s obzirom na tvoju aktivnost ovdje fulltime job onda ću ti samo ispraviti stvari koje se mene tiču.
1. Ja NIKADA od kada sam ovdje nisam dao minus NIKOME. Ni jedan jedini, znači samo pluseve a danas jedan i Thuli. Kako ne mogu dati više od jednog plusa nekome , pretpostavljam da nemogu ni više od jednog minusa tako da nemam blagog pojma šta se događa u tvojoj glavi. Pretpostavljam nule i jedinice.
2. Nikada nisam nikoga uvrijedio, samo zovem stvari kako ih vidim bez ružnih opisnih pridjeva za razliku od tebe (evo me zoveš redikulom samo zato što ukažem na neke stvari u vezi tebe). Nema skrivanja. Istina uvijek izađe na vidjelo. A istina je da ti nisi sasvim u redu jel tako? PAranoja, anksioznost, umišljanje stvari, ja sam troll, neki bivši član sa novim nickom jel tako? Sve krivo nulek. Pati. Došao prvi put kad piše i ne bih baš da me potjeraju slučajevi. Woddie ako mi kaže da odem nema me, obečao sam mu. Njega poštujem kao i puno ljudi ovdje. Nagovori ga slobodno.