Nemam box, ali tu je android stick MiniX Neo G4. Ne koristim ga skoro uopće za streamanje, ali se zato gledaju filmovi i serije ( MX Player).
Inače, Kileriuse, kako se kod tebe vrte fileovi u x265 formatu? S obzirom na procesor, vjerujem da nema problema.
ANDROID TV BOX
Ma ovako .. Vise nisam na adsl nego na vdsl internetu. Brzina mi je povecana na 30mbs i 5mbs. U odredeno vrijeme zna biti stekanja slike ( od 15-19h). Streamovi rade super cak i oni od 1080p.. U sustini prezadovoljan
Jel bi mi mogo tu ili u pm malo objasnit o cemu se tu radi?Daaa sve kabelske kroz prozor.. Radi na principu addona kao kad jailbrejkas iphone ili rootas android..
Malo sam googlo ali nisam siguran da sam skroz shvatio
A moram priznat da si me zainteresiro
To je kao neki tv prek kojeg gledam programe normalno streamam ih preko neta ?
To bi znacilo da bi u potpunosti mogo izbacit kabelsku?
Ako zelis isprobati mozes na kompu ili laptopu skinuti aplikaciju KODI koja je besplatna i odes na you tube pogledati kako se postavlja i koje repositorije staviti da bi si mogao skinuti addone.. Trebat ce ti mozda nekih 1h vremena da pohvatas sta gdje i kako
KILERIUS
daj mi tocan link ovog tvog playera,gdje si ga kupio i specke
Ja gledam ovoga sa 2GB rama
http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html?gclid=CJL2mIWQkMoCFUsOwwodTpEM8g
Zanima me android box na kojem radi max tv to go i bnet za van aplikacije.
konkretno me zanima w95 i a96 mini
citam da se na nekim boxevima mogu instalirati ali baca error kod pokretanja sadrzaja.
hvala!
Vip TV za van nisam jos uspio pokrenuti niti na jednom TVboxu, niti na RasPi 3. Psmtr!
- Uređivano
kikijv97 Zanima me android box na kojem radi max tv to go i bnet za van aplikacije.konkretno me zanima w95 i a96 minicitam da se na nekim boxevima mogu instalirati ali baca error kod pokretanja sadrzaja. hvala!
Evo našao ovaj zanimljivi post, čiju sam problematiku vidio kod starog, pa da ne radim novu temu, iskoristio bi ovu….
Stari ima neki android box star sigurno nekih 4 god.
Pokušao sam mu instalirati svoj Max Tv To Go app. Nakon što sam jedva uspio instalirati i ukucati svoje podatke, nisam mogao niti jedan program pokrenuti. Uređaj bi se smrznuo i zahtijevao bi hard reset na struju.
Zanima me da li je to samo zbog starijeg Android sustava?
Kada bi imao novi box, koji ima sad više niti ne znam koji, valjda Android 10 OS, da li bi mu tada radilo?
A i sve skupa mu je dosta sporo i tromo, i neke app mu više ne rade.
Jel ima netko možda iskustva s time?
I kada bi mu išao kupiti, koji bi eventualno modele trebalo gledati?
On kaže da bi trebao imati 4 RAM, i 64 ROM memorije, i da je Android 10. Jel to tako ili ne, ne znam….
Ja ti imam Mi Box S evo već skoro 3 godine j radi kao od prvog dana. Zbilja sam pre zadovoljan pogotovo jer koristim sve aplikacije od HBO Max do Prime Videa uključujući IPTV kojeg mi je kolega posudio.
Al vidim da je to model 2Gb/16Gb
Ne znam zakaj on brije da mora imati više, ja se zaista ne razumijem u to, al vjerojatno mu sada ne bi imalo smisla kupovati novi, a da ima spec kao i stari…. a i pretpostavljam da bi brže i fluidnije radio…. mene brine taj maxtv to go, kaj mu ne mogu instalirati… al on vjerojatno ima veze sa OS, a njegov je vjerojatno zastarjeli, i niti se ne može novi instalirati gore.
Gledam sada ovaj, stalno mi iskače, gdje god googlam…
https://www.smartus.hr/x96-max-plus-464gb-tv-box-2257.html
Ovakav neki bi njemu bio dobar….
Al opet da si ga i uzme, ne znam tko bi mu namjestio sve te njegove aplikacije kojima se služi, jer se posvađao s frendom koi mu je to sve slagao…
Ako npr kupim neki android box koji ima OS Android 9, da li se on može normalno update na viši, tipa 10. ili 11. Ili mu je to max na koji može ići?
- Uređivano
Torla Ovisi o podršci proizvođača. Ja sam davno imao Minix Neo G4 stick i nakon 4.1 Androida nije bilo updatea. Kontam da ovisi i o hardveru, ovi s boljim bi trebali imati dugoročniju podršku, makar bi po uzoru na mobitele očekivao barem 1-2 godine podrške. Najbolje da pogledaš na službenim stranicama uređaja kakvo je stanje po tom pitanju.
- Uređivano
Zanima me android box,najjaci najbolji najisplativiji…da mogu sve aplikacije!
Ne znam sto mi je bitno jos….
I naravno gdje ga mogu kupiti u Hrvatskoj
- Uređivano
Več je ovdje neko pitao za a box pa sam mu preporučio Minixov, solidni su boxevi pa ću ga preporučit i tebi.
Minix. Možda se nađe negdje i povoljnije ali sve ti ima. Ja na svojem igram i igrice samo spojim kontrole a opet, zavisno naravno o igri dal podržava kontroler jer teže je igrat sa onim na displeju.
Media player Minix Neo U1 Android TV Box 3D podrška 4K UHD P/N: 33235 0 kom - Mikronis.hr
- Uređivano
Ali ako je slab wifi signal je losiji i ne mogu gledati IPTV….mislim kabel je kabel…ili sam ja lud?!
Meni ne treba za igranje igara nego za gledanje tv-a preko njega preko raznih aplikacija
Svakako je kabel bolji. A imaš i wifi extendere koji rješavaju taj problem jer služi kao repetitor bežičnog signala. Ja ga imam a dobio sam ga besplatno od b-neta kad sam uveo kabelsku jer meštar imao problemčić sa uvođenjem kabela do sobe u kojoj se nalazi ruter pa do dnevne sobe u kojoj je tv pa da ne mora bušiti, htio je on ali sam reko da ne želim da mi sad tu bušika a njemu nije teško to palo pa mi je stavio taj extender po kojeg je morao u svoj kombi da ga donese. Ali ja sam svejedno posle bušikal zidove pa i štokove da si sprovedem kabele uz rub tak da imam i kabelsku instalaciju.