Fenix Uz The Last of Us najnoviji prikaz i objave datuma izlaska, te prikaz Call of Duty: Modern Warfare kampanje vijest večeri sa State of Play emisije definitivno je dolazak MediEvil demoa na PlayStation Store. MediEvil remake ekskluzivno na PlayStation 4 stiže 25. 10. ove godine s cijenom od pristupačnih 30 eura. https://www.youtube.com/watch?v=WfIMvVEiiNI
weky Zove se Short-lived demo. Probaj tako preko tražilice. Ili ga možeš potražiti preko preordera, pa odeš na game page.
weky Atmosfera igre je savršeno prenesena iz orginala, igra stvarno lijepo izgleda i sve je prevedeno na hrvatski jezik, kao npr. God of War. Treba ovo svakako prednaručit.
Brijac @tzereen Lol, da to nisu mogli riješit od onog zadnjeg gameplay prikaza kad je isto bio prisutan.
Tzereen @brijac I ne znam za ostale, al kamera mi je katastrofa. Možda je tako bilo i u originalu, ne znam, nisam tada imao ps.
ikral Meni na Pro radi dobro i ne mislim da je kamera preloša, bolja je no u originalu. To je takva igra uostalom, vjerno prati izvornik po svemu samo je ljepša, brža, bolja... zadovoljan sam.