• Gaming Vijesti
  • Call of Duty: Modern Warfare bi trebao imati rekordan broj mapa, a vratit će se neke od najpopularnijih u serijalu

Reboot Modern Warfarea se u beti dokazao kao poprilično dobra igra i potencijalno može biti najbolji Call of Duty u posljednih 10-ak godina. Ipak, to možda neće biti jedini razlog zašto čete se poželjeti vratiti u serijal. Naime, data mineri su iz koda bete iskopali čitav niz informacija o nekim od legendarnih mapa poput Shipmenta…

Ocekivao sam clanak o tome koliki je fail ispao Ground War mod..

Igrao sam betu i cini mi se da ovo vise nije CoD. Mix svega tu ima ... Ne svidja mi se...!

Croosfire, Backlot, Overgrown, Strike, Crash, Bloc.. to trebaju stavit..kad se samo sjetim školskih dana i igranja s ekipom.. 

Tko misli da Ground War mod nijje ispunio ocekivanja nek igra Battlefield. Cod mw ima fala bogu dosta drugih modova pa moze zadovoljiti svakog ljubitelja fps napucavanja. Osim naravno mrzitelja svega sto nosi predznak cod

Ja baš volim COD kao serijal, ali mi novi Modern Warfare nikako nije legao.

Slazem se, ground war je nazalost debelo podbacio, bojim se pomislit sta ce bit kad stave mod 50v50. Nije sve to toliko idejno lose, ali tehnicki mod je totalni krs, nije mi jasno kako su nakon svih najava koje su izazvale ogromni hype i odlicne mp bete uopce dozvolili da ovakav ispodprosjecni poluproizvod od moda izadje u javnost. Teksture izgledaju kao apstraktni akril, fps pada do granica boli, detekcija pogodaka na malo vecoj udaljenosti postaje mogucnost pogodaka 50/50 i sve to ako ti uopce server da da odigras bez da te izbaci uz objasnjenje da si izgubio konekciju sa serverom. Steta, ovo se najvise ocekivalo, ni u snu mi nije bio ovakav promasaj.

Idejno je to battlefield odradio davno, i radi dan danas sve kako spada, na sta ce izaci taj Call of Duty sami Bog zna...

@alm1r

Battlefield ima jedan mali problemčić. Taj da je oduvijek neigrivo smeće.

Kako za koga, ja ga iskreno nisam ljubitelj, ali neko naprotiv uziva da igra to kako ti kazes smece, o okusima ne vrijedi raspravljati. A s tehnicke tacke gledista na bf nemas nekih neocekivanih lagova i tekstura iz 97 godine koje se javljaju u mw...

Nema na ovom portalu pljuvanja po codu, ma koliko bio los, samo po bf. Sto se drugo moze i ocekovat od ps4 cod djecice...

Ne vidim svhu ubacivanja (pra)starih mapa u nove cod - e. Cak da su i redeizirane. Dosadno je igrati vec odigrano sa gotovo istim oruzjem na istm ponavljajucim mapama. Pa cak i sa mogucnosti poput otvaranja i zatvaranja vrata i naginjana iza zida. Stare mape - jeftin trik developera koji ne bih volio vidjeti . Iako se u ovom cod - u navodno ocekuje rekordan broj mapa nisam za retro mape, nego za nove pa bile one i losije poput Azir Cave koja mi nikako nije legla.

Sto se pak tice ground war moda oni ce tehnicke zakrpati prije samog izlaska . Veci je poblem istina je da je zbunjujuci i kaotican, no sto ocekivati od 64 ovce bez psa cuvara... Tko voli battle royale mozda se pronade u ovome modu. Ja ga necu igrati ali se veselim old modu teamdeath match, a posebno novitetu 2 vs 2 koji me dojmio u predhodnoj beti.

Nije mi se dopao, aground war je losa kopija bf ali mi se svidja crossplay i mnk sto mozes na ps4

Pozdravljam ubacivanje starih mapa u COD, u zadnjih 5 igara nisu napravili nisu napravili 2-3 kvalitetne mape a opet bi se volija napucavat na klasicima tipa Terminal, Crossfire, Dome... Castle