Flipper
Flipperu, nadam se da si racionalniji od mene šta se tiče kupovanja igara i da si barem letimično pogledao koja je fora sa Animal Crossingom. Čisto sumnjam da ti je samo tako pao napamet. ;D
Uglavnom, igrao sam ovu igru od launcha do pojave FF7R-a doslovno svaki dan. Imam nekih 60-ak sati u igri i znam da mi vjeruješ kad ti kažem da bi mogao satima pisati o njoj, ali . . . ne brini. Neću. ;D
Za promjenu ću biti manje pretenciozan i samo ću ti reći da pogledaš ovaj igrin Direct. Ako ti se sviđa ono što vidiš, uopće se ne misli. Igra je idealna za ovaj "polu-ludi" period. Isto tako, mora ti biti jasno da je igra gargantuozni grindfest i da ćeš u njoj uvijek imati nešto za raditi ako ti ne smeta taj slatko i nevino upakirani grind. Baza je šta moš i sa ženom dilit otok s jednim akauntom ili tako nešto. Rekao bi ti da uzmeš bez razmišljanja, ali sve moje igre koje sam kupio u posljedna dva mjeseca i dalje stoje u omotu, tako da . . . ne želiš slušati nekoga kao što sam ja lol.
Ja sam se osobno već sad ohladio, ali iz sebičnog razloga. Preveliki sam megaloman, mada je megalomanstvo cijela poanta Animal Crossinga. Uglavnom, imaš tu simpatičnu Daisy Mae koja svaku nedilju dolazi na otok i nudi ti repu po random cijeni i onda je moš kupit i imaš do sljedeće nedilje vrimena za prodat je. Na otoku ti ova dva tipa u dućanu kupuju tu repu i minjaju cijene svaki dan. E, sad . . . ja sam spušija već 300 000 jer je užasno kad nemaš s kime igrat i kad nemoš posjećivat druge otoke u potrazi za boljim cijenama. Ali . . .
member već svaki dan zadnjih 2-3 tjedna ostavim po par sati.
Zato je memeber sad tu. Eeeej. ;D
Nisam kupija Turnipe ovaj tjedan, ali javi za sljedeći tjedan cijene. I ja ću tebi.