Veliki dan je stigao u Red Dead Redemption 2 Online. Nova velika nadogradnja donijela je sa sobom čitav niz promjena od kojih svakako trebamo izdvojiti jednu veliku – uloge. Tako od sad s Frontier Pursuits nadogradnjom možemo birati hoćemo li biti trgovac, lovac na glave, skupljač ili kombinacija svo troje. Uloge, odnosno klase donose čitav…

Razumijem da je RDO veliki izvor zarade za Rockstar i razumijem da sam ja investitor da bih i ja ulagao u online sve resurse, ali ipak...

Želim Undead Nightmare, želim The Lost and Damned, želim The Ballad of Gay Tony... Jebiga. :/

RDR2 ima najgori online ikad. Možda ne ikad, al nikad ne reci ikad

I meni je užasno žao što nema SP DLC-ova. Samo u GTA V su mogli izbacit 2-3 dobra, uz veliki propust što su propustili privući GTA SA ekipu i iskoristit Grove Street. Doslovno tvornica love je to mogla bit. Ali sigurno su računali, nisu glupi, pa zaključili da im se Online više isplati. Nažalost.

Ja sam jedini vjerojatno koji jos nije igrao RDR2...

Jos uvijek je lose kao sto je i bilo

Zašto nisi? jedna od najboljih igara generacije

Da je MP odlican kao i SP bila bi igrica godine , ovako dosta toga trenutno fali na online ,malo misija i brzo dosadi

Mozda i bude nesto od ovoga ,ima potencijala da bude odlican MP !

Tribaju stavit servere bez aim assista i ukljucit neku opciju da te ljudi nemogu pucat (ako nezelis )

Imam i ja, nikako da se odlucim da dam novac za nju haha

Najjaca igrica po meni dosla mi je inspiracija od spalata na yt