Veliki dan je stigao u Red Dead Redemption 2 Online. Nova velika nadogradnja donijela je sa sobom čitav niz promjena od kojih svakako trebamo izdvojiti jednu veliku – uloge. Tako od sad s Frontier Pursuits nadogradnjom možemo birati hoćemo li biti trgovac, lovac na glave, skupljač ili kombinacija svo troje. Uloge, odnosno klase donose čitav…
Velike promjene su stigle u Red Dead Online
Razumijem da je RDO veliki izvor zarade za Rockstar i razumijem da sam ja investitor da bih i ja ulagao u online sve resurse, ali ipak...
Želim Undead Nightmare, želim The Lost and Damned, želim The Ballad of Gay Tony... Jebiga. :/
RDR2 ima najgori online ikad. Možda ne ikad, al nikad ne reci ikad
I meni je užasno žao što nema SP DLC-ova. Samo u GTA V su mogli izbacit 2-3 dobra, uz veliki propust što su propustili privući GTA SA ekipu i iskoristit Grove Street. Doslovno tvornica love je to mogla bit. Ali sigurno su računali, nisu glupi, pa zaključili da im se Online više isplati. Nažalost.
Pay to win bila i ostala
Ja sam jedini vjerojatno koji jos nije igrao RDR2...
Jos uvijek je lose kao sto je i bilo
Zašto nisi? jedna od najboljih igara generacije
Odlicna igra
Ugodno iščekivane promjene
Da je MP odlican kao i SP bila bi igrica godine , ovako dosta toga trenutno fali na online ,malo misija i brzo dosadi
Kad od igre rade glupost ccc
Ne vjerujem da to moze privuc ljudi
Mozda i bude nesto od ovoga ,ima potencijala da bude odlican MP !
Tribaju stavit servere bez aim assista i ukljucit neku opciju da te ljudi nemogu pucat (ako nezelis )
Imam i ja, nikako da se odlucim da dam novac za nju haha
Nije šala
Ja čitam a nemam ni rdr??
Cekam pc
Najjaca igrica po meni dosla mi je inspiracija od spalata na yt