Ne mozes imati problem da driftanjem kad ne postoje analog stickovi.

Nema potrebe za konstantnim punjenjem, kad dobiješ kabal dužine 16 i pol metara, preko kojeg se možeš prikopčati na konzolu iz špajza, ili eventualno komšijine terase.

GS5 Controller 2
PS5 Dualsense 0

Raziel tak sam ja imao sluške sa 7 8 metara kabla. Išao u wc lagano dok sam bio na teamspeaku. Kakav komfort. Nema:"e ljudi. Brb!"

bosscorelli Pa nejde više niš uživo osim glavnih Dnevnika i Vijesti te ponekih emisija poput "Dobro Jutro Hrvatska", "Kod nas doma" Zakaj ja npr plaćam tv pretplatu HRT-u pitam se? Da gledam snimke i reprize a to mogu i na YT ili bilo gdje na internetu.

Uz standardni Xbox, Ubisoft igre imaju i PlayStation button layout na PC-u. Huh, kakvo otkriće.

Heat
      Većina igara to ima već neko vrijeme.

Ubisoft je pokrenuo tu praksu, mislim da sa AC Unity.

DS4 je prvi PS kontroler sa 100% podrškom za PC tak da bi bilo čusno da nisu počeli ubacivat već do sad.

Znam da je dugo bila bolesna i da nije izlazila van praktički, al svejedno tužna vijest, pogotovo za nas koji smo 90-tih odrastali i uz njene trash hitove. Jebiga, bila su to neka druga vremena.

Kasandra je bila baš top top. Kamen temeljac diska u hrvata. Rip

yakuza_stinger Kad neznaju računat, kaj se uopće čudiš?! Pa ti propali i nezaposlani novinarčići sa kupljenim diplomama su praktički pokupljeni sa burze rada i stavljeni na razne portale da nas SVAKODNEVNO informiraju.

TITANXIS znam, znam. Baš se vidjelo koliko njih je copy paste, i moram priznati skoro svi do jednog portala. Rijetko koji se udostojio napisat vijest tako da izgleda originalno.

Koji je ono datum?

Imgur stranica. Napunili su se ko šipak košticama.

weky Ma oni su se već ispraznili kaj gledaju film!