Raziel To su ovi Flipperovi.

foggy drito, sam kvare prostor i vrijeme. Još kad vidim one Takwondo iz Splita kako muljaju, nebi im uopće dao prolaz. Znači sve najteže stvari su im izvodili Korejci koje su naknadno pozvali u polufinale i finale. I onda na iščekivanju prozivke za superfinale ih uopće ne bude nego samo budu Hrvati koji su im pridržavali daskice. Smradovi do neba i natrag.

@Raziel gejstejšn 5?

Raziel Kontroleri vecna prvi pogled djeluju robustnije i izdržljivije od DualSensa, ne možeš imati ni problem s driftanjem, ne ostaju bez baterije jer su žičani...Jebenica.

Ne mozes imati problem da driftanjem kad ne postoje analog stickovi.

Nema potrebe za konstantnim punjenjem, kad dobiješ kabal dužine 16 i pol metara, preko kojeg se možeš prikopčati na konzolu iz špajza, ili eventualno komšijine terase.

GS5 Controller 2
PS5 Dualsense 0

Raziel tak sam ja imao sluške sa 7 8 metara kabla. Išao u wc lagano dok sam bio na teamspeaku. Kakav komfort. Nema:"e ljudi. Brb!"

bosscorelli Pa nejde više niš uživo osim glavnih Dnevnika i Vijesti te ponekih emisija poput "Dobro Jutro Hrvatska", "Kod nas doma" Zakaj ja npr plaćam tv pretplatu HRT-u pitam se? Da gledam snimke i reprize a to mogu i na YT ili bilo gdje na internetu.

Uz standardni Xbox, Ubisoft igre imaju i PlayStation button layout na PC-u. Huh, kakvo otkriće.

Heat
      Većina igara to ima već neko vrijeme.

Ubisoft je pokrenuo tu praksu, mislim da sa AC Unity.

DS4 je prvi PS kontroler sa 100% podrškom za PC tak da bi bilo čusno da nisu počeli ubacivat već do sad.

Znam da je dugo bila bolesna i da nije izlazila van praktički, al svejedno tužna vijest, pogotovo za nas koji smo 90-tih odrastali i uz njene trash hitove. Jebiga, bila su to neka druga vremena.

Kasandra je bila baš top top. Kamen temeljac diska u hrvata. Rip

yakuza_stinger Kad neznaju računat, kaj se uopće čudiš?! Pa ti propali i nezaposlani novinarčići sa kupljenim diplomama su praktički pokupljeni sa burze rada i stavljeni na razne portale da nas SVAKODNEVNO informiraju.

TITANXIS znam, znam. Baš se vidjelo koliko njih je copy paste, i moram priznati skoro svi do jednog portala. Rijetko koji se udostojio napisat vijest tako da izgleda originalno.

Koji je ono datum?