kao što je kolega @Zero napisao sud zapravo odlučuje o svemu. U slučaju da su oba roditelja megadebili i opasnost za njih sud to ima na uvid iako su šanse male može doslovno oduzeti klinca/klince roditeljima.
Uglavnom short story mi smo imali dogovor kojeg smo potpisali na centru za socijalnu skrb a sad nas je zvala sutkinja da se to dokrajči na sudu.
Sve se završilo, više nisam u braku, mali ostaje na ovoj adresi. Ne plaćamo alimentaciju. Ona će živit ovdje još neko vrijeme dok si ne nađe stan u blizini.
Ne svađamo se više i sretan sam, boli me kurac i tako. Iako će netko ovo čitati i mislit si jbt kak može živit još sa tobom u istoj kući, e pa jbga.
To sam napravio samo radi svog sina. Jer ga volim najviše na svijetu. Da sam išao na sud se tužit vjv bi dobio na kraju sa svime ali moj bi se mali napatio. Jebeš takvu pobjedu. To je gore od autogola Rusa. Za svog sina ću jesti govna neko vrijeme ako je to u njegovom interesu.
U čitavoj ovoj situaciji mi je ful pomogao @19marksman89
Znam da ima vas dosta koji nemate nekakve simpatije prema Marskmanu i Choni ali Marksman me spasio od života punog patnje.
Baš sam dugo dugo bio nesretan, i u nekim situacijama ne znaš više što napraviti, kako postupiti. Baš sam bio u kurcu.
Generalno sam bio flegma, kuliraš pred drugima ali se zapravo raspadaš. Mislim jbt 14 godina + budeš sa nekime. Ono jebo te bog.
I onda sam ga zvao jedan dan, frajer je bio na poslu. Lik se ladno javio, poslušao me iako su mi misli bile totalno nekoherentni mess.
I onda polako porazgovarao samnom, rekao mi je stvari koji mi nitko drugi nije mogao reći i eto. Bog isus Marskman.
Sad sam razveden, onako kako sam htio, bez previše komplikacija. Patnja je gotova, nemam se više razloga nervirati i sjebavat si zdravlje i život.
ispričao bi se glavešini radi gluposti koje je morao trpit zbog mene. Jebiga žao mi je. Bio sam u kurcu.