Fenix Je li i vama po čitavom internetu iskaču reklame za Saints Row? Majke mi, već 10 dana iskaču svugdje i svaki put. Na meni su potrošili sigurno 200 eura lol
Heat oxi Raid Shadow Legends je još i dobar, kad krenu sa Hero Wars, nekakvim mafijašima i kompijama Age of Empires.
master_x Tzereen Sa TikiToka su ga spokenjali pa se prebacio sa svojim novim.proizvodima na Jubito.Evo ima ispitivač za struju na akciji.A novi proizvod je električna muholovka.
wooddiebone Heat Lv.1 Crook i Lv.30 Boss Al ozbiljno zadnjih nekoliko postova je pure gold. Od Conora Mcgregora
fensisuperstar Zavrsio radit idem doma sutra sam ujutro petak slobodan subotu navečer. U petak imam najvazniji razgovor u zivotu za sad. Kros fingurs da ide sve kako treba.
buz fensisuperstar U petak imam najvazniji razgovor u zivotu za sad. Kros fingurs da ide sve kako treba. Predložit ćeš anal ženi?
fensisuperstar buz Predložit ćeš anal ženi? :-) ne. ali idem na socijalnu radi rastave i još nekih pizdarija.
fensisuperstar Tzereen kaj tebi ima biti žao? :-D ne rastaješ se ti. fensisuperstar buz Predložit ćeš anal ženi? Tuhy What?! 😲😲
StarFox_N fensisuperstar Žao mi je što to čujem. Sigurno ti nije lako al ono... Jednom će i to proći. Sretno na razgovoru.