klinjo Ja gledal novu Daciu Sandero, običnu Daciu. Više nema već od 55.000kn, nego je već od 83.900! Onak, prvo mislil da krivo gledam. Ok, vidi se da je kvaliteta dignuta. Ali je je dignuta i cifra.
buz Ja čekam najavu nove Mazde 6, navodno će bit stražnji pogon i jeftinija konkurencija C klasi, BMW 3 i Giuliji. A i Giulia mi se jako sviđa već je više godina vani pa su se ispeglale one dječje bolesti i bazni model se popunio s opremom, ali malo ipak preskupo trenutno.
yakuza_stinger Ima, a ja opet gledam old timere a la BMW 5 E28 serija. Neka bude minimalno 520i da prede redni šestak https://www.carthrottle.com/post/w9j4ypl/
buz yakuza_stinger To sam baš htio napisati, opremljeniji su nego ikad i stvarno finih interijera i to sve, ali su motori generično sranje bez ikakve duše. Došli smo do toga da mi je super vijest da će neki novi model imati i dalje 4 cilindra motor, a ne 3. 😆
yakuza_stinger buz točno to. Meni toliko opreme ne igra ulogu. Više patim na taj zvuk, driving feel i eventualno boxy dizajn tih starijih auta. Jednostavno kao da imaju više karaktera i duše dok su ovi novi uglavnom kao soulless strojevi. Ima iznimaka dakako. Giulia GTA u tamnozelenoj boji je uff
buz yakuza_stinger Vozio sam ga prošli tjedan nakon godinu i pol pauze jer sam imao žulj pa nisam mogao trčati, a debeo sam pa se moram rekreirati. Guzica me boljela 5 dana. Vidimo se opet za godinu i pol.
Prika foggy ja kad ga izgubim,sve oko sebe bi u top stavio!Ne daj Boze da je utakmica,netko bi glavu izgubio
foggy Prika Ja pičkaram dok ne nađem, ali većinom cura leži na daljincu tak da prvo kopam ispod deke 😃 Definitivno sam najviše puta pitao "Gdje je daljinski?", a onda "Jel gledaš ti to, ja bi malo igro?" 😃