God Jul!
Blebetaonica 2
Sretan Božić svima!
Sretan Božić svima i vašima!
Sretan Božić i sve najbolje želim svima vama i vašim obiteljima!
Sretan Božić i sve najbolje svima i vašim obiteljima
Sretan Božić ekipa.
Želim vam izobilje ugodnih porodičnih momenata, gejming užitaka i ukusne hrane iz topline vašeg doma.
Uživajte.
14 days in 14 days in
Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic, uzivajte s najblizima
Prije svega želim svima sretan Božić. Uživajte ljudi u gaming grindanju ovih dana hehe
A sada me zanima vaše mišljenje o ovom monitoru?
https://www.links.hr/hr/monitor-27-aoc-c27g2u-va-165-hz-1ms-250cd-m2-3000-1-zakrivljeni-crni-100300641
- Uređivano
Granchula99 ja imam 24 inchnu verziji i odusevljen sam, rekao bi jedan od ako ne i najbolji FHD budget monitor!
Btw ekipa svima zelim sretan Bozic, puno zdravlja, gejmanja i svega dobrog <3
- Uređivano
DarkPunisher Zapravo, koliko sam skužio po onoj slici koju si stavio ranije na forum, imaš AOC 24G2U (kao i ja). Taj je s IPS matricom, ima niže osvježavanje, nije zakrivljen, ima niži statički i dinamički kontrast, ali i veću gustoću piksela s obzirom da je manji monitor (92>81) te manju potrošnju (edit - i cijenu, makar se to podrazumijeva).
Ovako na papiru djeluje kao dosta lošiji monitor, no znamo da nije.: p Anyway, kao što su neki i mene savjetovali 1080p je ok za 24 inča, za 27 je već nategnuto i može djelovati pikselizirano. Opet, najbolje je osobno se uvjeriti ako je moguće.
Zero yep nisam vidio da je ovo VA panel, ovo za gustocu se podrazumjeva i ja osobno nebi iznad 24 incha na FHD, ali ajde ako gledas s neke vece udaljenosti vjerojatno se ne kuzi bas.
Sretan Bozic svima. Jucer sam 4 sata radila cheesecake na tri kata, danas ga vadim iz frizidera poslje rucka i sto mi nije skliznuo i drito pao face down na plocice ispred frizidera. Nije se raspao, vratila sam ga na pladanj s dva noza za meso, odrezala gornji dio jedno dva centimetra koji je bio na podu i odrezala svima komad, i placuc pojela svoj. Bozic 2020.