TITANXIS Uf… ja mislio sad će mu šapnut da joj se sviđa i da se nađu negdje a kad ono 14 milja kuna, niš posebno! Pričekala da budu sami pa mu šapnula: "Oprostite, ali osvojili ste 14 milijuna kuna" (dnevnik.hr)
Fenix https://www.index.hr/vijesti/clanak/sudar-vlakova-kod-novske-raste-broj-mrtvih-puno-ozlijedjenih-traje-spasavanje/2393994.aspx Svi dajte ostavke, ugasite državu ili nas dajte opet Austrijancima.
Fico Fenix Svaki PR je dobar PR. Dat će izjavu, poslikati se i to će se kad tad iskoristiti u svrhe kampanje. Barem me ne bi iznenadilo. Kako god da bilo, ovo je grozno… Još na takvoj lokaciji da se HGSS mora uključiti.
Nexus Užas. Ima li šta da funkcionira u ovoj državi? Strah me i pomisliti kako bi izgledalo da nismo u EU.
Flipper Nexus Užas. Ima li šta da funkcionira u ovoj državi? Ima. Jedna stanovita rampa na ulazu kampa u Istri.
TITANXIS I je smak svita kako bi brico reka. Ni vrijeme nije više normalno, kaj nemre normalno padati a ne sumanuto lupati kao da je sotonu progutala. Ta jebena kišurina i ludi vjetar. U Zagrebu padala tuča, naleti vjetra aktivirali alarme na autima: 'Vjetar i kiša su udarali kao da je smak svijeta' - Večernji.hr (vecernji.hr)
TITANXIS fensisuperstar Uffff…… imat ćeš onda pune ruke posla. Nekoliko milijardi jedinka tupkati a ti kao Noa, pa malo mu i ličiš, pustiš opet bradu i kosu i voila, NoaSuperstar 😆
Fenix Kikiller riješio berbu danas. Namjerno nisam sve isjedio da bude za rakiju, tako da me za par tjedana čeka isto. A ima i šljiva nešto