Flipper Je li ovo u današnje vrijeme društveno prihvatljivo? Pojavila mi se uspomena od prije 5 godina. Znači kažeš svima da te nema i da ne zovu. 😃
bosscorelli Browsam po internetu bezveze , najednom laptop pocne zujati ko da polijece sa mjesta. Upalim task manager i na sekundu vidim cpu usage 100% i odma padne na 1-10% . Kae Ivanisec , usral si se ?
Prika https://www.hercegovina.info/amp/vijesti/dame-i-gospodo-bih-skola-primila-dojavu-o-bombi-jucer-ali-tek-jutros-procitali-mail-pa-evakuirali-ucenike-i-zaposlenike/203968/
Flipper Fenix koliko dugo ti traje migrena kad je imaš? Ja sam je imao par puta i to gadnu. Užas zna biti.
bosscorelli Ako se ne zelite seksati sa svojim žemskama onda tak i recite , ne morate i nas tu lagat.
Tzereen Mislim da je nedavno i Fallon na svom showu pričao o tome pa sad opet dosta tih faca razmišlja o njima. Ja fakt iskreno ne kužim. Evo, fakat ne.
Torgue Tzereen Moguće da se radi o efektu nepovratnog troška, poznatijeg kao sunk cost fallacy. The Sunk Cost Fallacy describes our tendency to follow through on an endeavor if we have already invested time, effort, or money into it, whether or not the current costs outweigh the benefits. Preuzeto sa: Link
buz Torgue Jel' bi po ovome moja žena bila nepovratni trošak? Uložio sam trud, vrijeme i novac u nju, a od tog nemam ništa.