Heat https://amp.cnn.com/cnn/2018/05/21/us/school-shooting-us-versus-world-trnd/index.html dafuq, ja mislio nekih 10 puta.
buz I onda kažu guns don't kill people. Ako je to istina, baš me zanima njihova patologija jer su u tom slučaju najpsihopatskiji narod na svijetu kad toliko pucaju jedni po drugima.
Fico buz Taman su u Teksasu smanjili dobnu granicu za kupovinu oružja s 21 na 18 godina. Kaj je ovaj lik napravio za 18. rođendan? Kupio oružje. Divlji Zapad...
oxi Fico ali... što nema neke regulative tipa moraš završit tečaj od 15 sati, kako pucati, kako očistiti oružje, kako skužit ako ti se metak zaglavi, razgovor sa psihologom gdje te pita "zašto polažeš ovo, što će ti pištolj"
Fico oxi Nema nikakve psihološke evaluacije. S time da sam išao baš malo gledati imaju li provjere itd. Zapravo su samo službeni dućani potrebni napraviti jednostavni backround check, ako netko prodaje na festivalu ili iz vlastite kolekcije, može samo prodati čovjeku oružje i oružani list. God bless.
Zero Kupit ću Ape Escape. Istinabog, bit će patnja to igrati na 65" TV-u i PS5, ali za svakog uhvaćenog majmuna zamišljat ću da kradem ape NFT Setha Greena.
fensisuperstar Torgue Ovaj sto sam linkao radi za TMZ Ona njemu bacila full house lik joj izvadio royal flush bukvalno Reverse card uno moment
wooddiebone fensisuperstar Pratiš live ili highlightse? Evo ja već mjesec dana zanemarujem život hahahaha
fensisuperstar wooddiebone Da. Udaram sve. Pratim highlightse live i segmente po sat vremena od asmogolda. Ovu plavu doktoricu psihologicu treba jebat. #MUFFINGATE Želim da JD pobedi samo da mogu tweetati: "Život je lep" rekao je Johnny Depp
wooddiebone fensisuperstar Ja gledam ThatUmbrellaGuy i highlightse od Asmona. Previše priča taj Asmongold.
kauboj Ne znam kako netko može za ozbiljno gledati i doživljavati asmona, pogotovo netko izvan puberteta ¯_(ツ)_/¯
kauboj fensisuperstar Priznajem da već davno nisam, tu i tamo nešto sitno ako me baš silno zanima tema ali osobno ne mogu ozbiljno shvatiti nikoga tko dijeli pamet na svaku moguću temu a nije napustio sobu osim za WC
fensisuperstar kauboj zato te i pitam. To nije više isti lik. Skroz se promijenio kao osoba i kao streamer. Ima svoju organizaciju OTK. Najbolje je što je lik sad 0 posto toxic. Prije su ti klinjare gledale stream najviše sad je najviše 25+ ekipe Prije ne bio raspašoj. Sad više nema omalovazavanja od strane chata. Odmah permabanovi
kauboj fensisuperstar Ok, drago mi je ako više nije toxic ali i dalje ne vidim kako bi mi njegovo mišljenje bilo bitno/validno/imalo bilo kakvu težinu za teme koje se odvijaju dalje od njegove sobe a nisu igre u pitanju. Gledajte šta hoćete, ja samo kažem da mi je njegov, nazovimo to real talk value, puno manji od entertainment value koji je u najboljem slučaju na nuli.
fensisuperstar kauboj kakve to ima veze. Ful je pametan A njegovi streamovi su zabavni. Frajer je prvenstveno content creator, realan je i pošten. Lik pogleda video od pol sata i sa njime napravi sat i pol rasprave bez bullshitanja. I ne kuzim to sto pricas da lik ne izlazi iz kuce? To je asmongold stream. Frajer je multimilijunaš ali i dalje streama iz kuce u kojoj je zivio i brinuo se o svojoj majci do smrti. Zack Rawr je njegov drugi kanal, dosta ozbiljniji i na kraju imas One True King kanal