chono wooddiebone Evo ne mogu vjerovat da se ovak neš može dogodit. Iskreno, ne znam jel bi osobno u tom slučaju pristao na nagodbu od 3M dolara. Mislim da bi bez jebemti izvukao 10M na sudu za ovakav slučaj. imajuci na umu kako ti baratas milijunima i milijardama, sumnjam 😅
Tzereen @buz je odfurao Mazdu na Sljeme… https://www.vecernji.hr/zagreb/kaos-na-sljemenu-policija-zatvara-promet-razlog-je-opasan-trend-medu-vozacima-1739972
fensisuperstar Vozim se sad kuci i ytm mi udari ovu stvar Odmah me vratilo nazad u underground 2 dane
wooddiebone Fenix Ja kad tražim Slavonsku bez gljiva (da, neke pizzerije na slavonsku po defaultu stavljaju gljive) više puta sam dobio duplo više gljiva nego bez njih.
Fenix Flipper kolega plaćao, ova je 15-20 eura. Doduše u Grazu. Želudac mi se okreće od vrhnja pa ni ne znam kakva je, ali i ove druge imaju neki odvratan miris
Fico somethingwrong Tako nekako su svugdje po Grazu bile cijene kad sam tamo bio prije mjesec-dva. Najskuplja pizza koju sam jeo, ujedno i najgora. A restoran pun i stalno se ljudi izmjenjuju.
Fenix chono ovo je nešto što radim vikendima Zero Nego, đe Đeki je? Nešto se naljutio valjda, kaže da će se posvetit svom kanalu
prayer Ne znam šta je sa gljivama ali ta tekstura mi je toliko odvratna da to ne mogu smisliti. Sam okus gljiva mi je fin, ali to meso je baš odvratno.
Zero prayer Vodeći se ovim primjerima gore, sljedeći put zatraži ekstra puno šampinjona na pizzi, pa možda ne stave ništa. Pizza bez gljiva. Blasfemija. Nego, đe Đeki je?