Zero Želim nam svima da uzmemo ono najbolje od 2024. i da imamo dovoljno snage nositi se s onim lošijm i nepromjenjivim stvarima. Ali u suštini: Idemo dalje!🙃
wooddiebone Sretna vam nova. Nek vam je gejmerski jaka ko 2023. manje live service money grabova, a više feature complete singleplayer iskustava. I ljubavi i sreće isto.
Fenix Što se tiče pirotehnike, čak i najinteligentniji i najpametniji ljudi kao da povampire za doček. Da se pronađe pored njih, neki bi iz bazuke pucali
Genesis Sretna Nova 2024!!! petarde za retarde…..macku sam nadrogirao normabelom al nije ni to pomoglo koliko je pucalo….zavrsila je u ves masini i tamo bila nekih sat vremena…
JoelDrake Sve najbolje u 2024. ekipa, btw @Fenix što je s upload profil fotografije 10 dana očitava ccc!
klinjo Sretna vam Nova! Želim vam svima kaj želim i sebi, da vas erekcija služi! To ide i ženskim članicama ovog foruma. Da vam bolje polovice funkcioniraju!
wooddiebone fensisuperstar Baš sam htio stavit. Srećom imam masu video njegovih koje još nisam pogledao. Nadam se da ima u planu nešto novo.