wooddiebone ili odbijaš shvatit jer ja jedno govorim, a ti posve drugo zaključuješ, ili ja ne znam objasnit pa ajmo ovak:
Ukrao sam sliku s neta, ali poslužit će. Zamisli da je ovo garaža i da je iza svih auta zid. Primjeti kak su retrovizori jedni pored drugih i kak su suzili protok za hodanje između auta. Ilitiga, moraš se provlačit između njih u nadi da ih nećeš guzicom sjebat (ili tako nešto). Kad bi bili folded, lakše bi se provukao. Ne kažem da će svaka parking situacija biti takva, ali da ga jebeš, ziher si nešto već doživio ako aktivno voziš auto.
I opet kažem - retrovizori se skupe kad ugasiš auto, a ne za vrijeme vožnje i na isti način se otvore čim upališ auto.
@Zero u pravilu ako makneš DPF, padaš na tehničkomtako da pazi. Ili neto prije tehničkog vratiš natrag u auto ak ti se da zajebavat. Ja sam sve to sredio pa zasad funkcionira i normalno se vrši regeneracija jer nemam volje non stop bit kod mehaničara. Mislim da to gorivo za spaljivanje je zanemariva stavka pa se možda ni ne broji, a potrošnja ti je onda kao i kod ženinog BMW-a. Samo ja mislim da je čak do turbine, barem u mom slučaju. Imam filing da turbina daje slab pritisak (malo PSI) što se osjeti na nešto slabijem gasu. A to znači vjerojatno manje konja pa onda znači moju težu nogu na gasu = više goriva za popit. Jej.