Fenix ja ti kažem šta je realno. Marendu sa pivom nek si dobro sakriju da ih ne vidim, jer ako mi se polomi i napuše, slobodno neka kaže da je doma bio i da je tamo pao sa balkona. A sad šta si radnici misle šta je "realno" njihovo pravo i običaj, to nije moj problem. Nikad se nitko nije sjetio pitati šta je njihova obaveza prema tom gradilištu.
Imam poprilično iskustva sa kontroliranjem alkosa na gradilištu. Kad ga na terenu pohvališ jer je izdržao ne razvaliti se do četvrtka. Npr. Ili likova koji buksaju boce u sve. Od dimnjaka do dizalice topline. u 10 godina sam se svačega nagledao. Sad ćeš vidjeti šta će se desiti, jer se sve više forsiraju pravila i da se istih drži, to ti je paket koji si dobio kao uvijet sa EU. Otkad smo ušli u Šengen, sve više se radi na tome da se radi "kao u švabiji", samo daleko smo mi od njih. Ali svejedno bude plača kad Filipinac bude kriv jer je netko dobio otkaz, a ovaj radi istiu posao za manje, ne loče skrivećki, nije bahat i sluša šta i kako se radi.
fensisuperstar
kad si me zadnji put vidio, tad sam se zadnji put i napio. Imao sam dovoljno staža i sranja sa time da me ne privlači više.
Genesis Istina, nema gore vrste ovisnika za rad, jer je za razliku od dopera on "socijalno prihvatljiv"