fensisuperstar chono sve je to hipotetski. Moj sin je ipak dobrica poslušan dječak To što je mojoj mami razbio televizor i @Fenix u bacio nešto u kavu eh! Višak energije! Taman ga upišem na judo to je to.
chono Vikendu raju moj, stizem ti otvorena srca! Pive su spremne i roka se Stronghold do kasno u noc. Punisheru, jesi probao igru? Fantastican remaster, broji se kao potpuno nova igra ima i ačivmente
fensisuperstar Došao doma prije 45 minuta. Kaže mali:"TATA VIDI NAŠAO SAM NEŠTO ZA NS PIĐAMU" NEŠTO ZA NA PIĐAMU:
fensisuperstar @foggy morat ćeš početi malo češljati youtube. Možda i tebe netko kopira od svjetckih recenzenata!
Raziel Ekipa koja koristi Youtube Revanced, postoji li negdje opcija za gašenje preskakanja fillera, uvoda i slično? Želim samo da zabrani Ad-ove, a ne pola fakin videa, jer je aplikacija odlučila da je neki uvod videa bespotreban.
Miro Jedan od najgorih dana u godini Izasla je slika od Lidije Nakon toga je doslo da je fake 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
fensisuperstar moschus nisam ja niđe bio. Kuća poso grijalica Realno koncert godine je. Ne pričamo o tipu muzike, kvaliteti iste. Ženska je prodala arenu nekoliko dana za redom Thats about it
Fenix Zbog GTA 6 pratim cijeli dan posjetu portalu u realnom vremenu, vjerojatno će bit rekordna posjeta, ali usput gledam i ostalo. Na forumu ubijaju… air fryeri. U zadnjih pola sata 300 ljudi. Stvarno smo postali foodie forum
Flipper Fenix Na forumu ubijaju… air fryeri. Užas. Jebo vas @weky s tim pizdarijama i @Picek s obućom.
Zero Fenix Na forumu ubijaju… air fryeri. Pa kad je genijalna stvar. Kućanstvo bez friteze na vrući zrak je ko Xbox bez Gejpasa. Jedno bez drugog ne ide.
Fenix Inače, najveća posjeta s Googlea i dalje dolazi na topic gdje gradite kuće. Ali sve non-gaming dobro prolazi
foggy Fenix Inače, najveća posjeta s Googlea i dalje dolazi na topic gdje gradite kuće. Ali sve non-gaming dobro prolazi kad ces me isplatit za to? 😃