Vidio sam već negdje i policajce u ljetnim mjesecima u nekim zemljama sa kratkim hlačama i to mi možda onak izgleda neozbiljno jer su ipak policajci kojima ne smije bit nit hladno nit vruće u bilo kojim uvjetima i ako mogu službene osobe imat kratke, ne vidim razlog zašto ne bi mogli i ostali. Govorim o pristojnim kratkim hlačama a ne nekim havajkama, sportskim ili uskim tajicama.
Blebetaonica 2
Dobro, hoće li mi netko objasniti što se to događa u Francuskoj?
Otvorio škrinju bezveze, da vidim šta ima, pronašao 4 sladoleda, maznuo sva 4 i sad sam šećerno ušlagiran.
Ako baba 50+ godina može u MUP-u nositi tajice s uzorkom zmijske kože i leopard majicom, ne vidim zašto stranke ne bi smjele doći u kratkim hlačama.
Jedno je sud, razgovor za posao i takve nekakve stvari gdje si ti centar pažnje, ali ovo je običan šalter i ne vidim razliku između mirovinskog, zdravstvenog i pošte.
Komentar na fejsu "women should make their own contest".
Kakva farsa.
wooddiebone Davno smo otisli u krasni, ali svakim danom sve me vise iznenadi koliko cemo jos dalje propast i koliko jos ima mjesta ispod dna.
Prvo moda, haljine i nakit, onda kada vidiš kako se našminka kao da ide na crveni tepih svaki dan, gledaš jel časopis ili pravi život, perfektno, a većina žena se muči 3 sata ravno stavit tuš na oči a da ne izgleda kao da ju je netko zatukao šakom u oko.
Sada su muškarci i bolje žene u natjecanju ljepote za žene, pa dokle jebote, ja sam ljubomorna iskreno.
Genesis nisam imala pojma, a iskreno nisam nikad niti tražila review za tampon ili uložak.
Neznam, malo mi je sve to postalo ludo, pa sam sve manje na tim portalima i vjestima i svemu jer još malo pa će bit nelegalno napisat u psećim rodovnicama i putovnicama koji su rod jer će PETA i šira javnost intervenitat i slat će ti prijetnje smrću tebi i cijeloj familiji.
Da se to objasnit i na lijep način.
Npr kako bi se igrači američkog footbala osjećali da mene plate par stotina tisuća da ja reviewam one cupove koje idu na jaja? I da testiram na udarce s tim i odobrim jer mene ništa ne boli kada me netko opali nogom u međunožje?
Ja sam za to da se svi uključe gdje je moguće, ali nekad nije baš moguće.
Samo čekam dan kad će aktivisti aktivisti otići u afričke savane da propovijedaju veganstvo lavovima kako bi spasili jadne zebre i ostale četveronožne biljojede.
Više poštujem Miru koji se bori za očuvanje vegatacije tako što tamani janjce. To nije misija, to je životni poziv.
- Uređivano
Imam jedno pitanje glupo…imam u autu usb c i nigdje drugdje….
Ako nemam na laptopu usb c…ima li neki dodatak za to ili nesto slicno?
Kako na taj usb c prebaciti muziku?
Prika Za laptop, USB-A na USB-C adapter, to imaš u Chipoteci, Svijet Medija i svi takvi.
Drugi dio pitanja ne razumijem. Ako misliš kako prebaciti glazbu na auto onda ovisi o mogućnostima auta, ima li Android Auto ili Apple CarPlay? Ako da onda spojiš kablom telefon i direktno s telefona puštaš. Ako nema, možeš kupiti čak i USB stick koji ima USB-C port pa na njega prebaciš glazbu i uštekaš ga u auto.
Prika Ovako. Ovaj adapter u laptop i onda kabel u adapter.
https://www.mall.hr/kablovi-usb/satechi-type-a-na-type-c-adapter-aluminij-silver
Prošlo je 34 godine od ovih vijesti iz ex Juge. Slušajući i gledajući ih domaće i svjetske teme i njihovi problemi su ostali isti ili barem slični, nema značajnijih pomaka. čak je i vrijeme tu negdje sa razlikom od nešto više 2 mjeseca. Ipak najavili su za sutra zahlađenje u drugom dijelu dana a to bi trebalo bit danas po danu u tjednu jer su vijesti od petka.
wooddiebone opa…s jedne strane normalan usb a s druge ovaj usb c…zanimljivo..hvala
Je, fora je. Uzmeš si ga i samo ga u auto ostaviš.
Ovak sa adapterom ćeš ga odvalit negdje i sjebat. Bar sam ja to napravio
Samo pazi da ga ne usisaš kao ja jučer svog
Platak, 24 stupnja, puse hladan povjetarac. Idem bacit rostilj. Jebes more, plaze i turiste.
Mnogima poznata scena.
Sad bih radije Jingle Bells pjeval nek Hot in the City iako mi je draža.
Ak već rokam, radije biram zimsku
VS
Ove vručine, ufff…
- Uređivano
:-D