Vidio sam već negdje i policajce u ljetnim mjesecima u nekim zemljama sa kratkim hlačama i to mi možda onak izgleda neozbiljno jer su ipak policajci kojima ne smije bit nit hladno nit vruće u bilo kojim uvjetima i ako mogu službene osobe imat kratke, ne vidim razlog zašto ne bi mogli i ostali. Govorim o pristojnim kratkim hlačama a ne nekim havajkama, sportskim ili uskim tajicama.

Dobro, hoće li mi netko objasniti što se to događa u Francuskoj?

Otvorio škrinju bezveze, da vidim šta ima, pronašao 4 sladoleda, maznuo sva 4 i sad sam šećerno ušlagiran.

Dnevna doza prodaje. Kak obnovil oglas, zaskočili me ko hercegovački poduzetnik Severinu.

Ako baba 50+ godina može u MUP-u nositi tajice s uzorkom zmijske kože i leopard majicom, ne vidim zašto stranke ne bi smjele doći u kratkim hlačama.

Jedno je sud, razgovor za posao i takve nekakve stvari gdje si ti centar pažnje, ali ovo je običan šalter i ne vidim razliku između mirovinskog, zdravstvenog i pošte.

wooddiebone Davno smo otisli u krasni, ali svakim danom sve me vise iznenadi koliko cemo jos dalje propast i koliko jos ima mjesta ispod dna.

wooddiebone

Prvo moda, haljine i nakit, onda kada vidiš kako se našminka kao da ide na crveni tepih svaki dan, gledaš jel časopis ili pravi život, perfektno, a većina žena se muči 3 sata ravno stavit tuš na oči a da ne izgleda kao da ju je netko zatukao šakom u oko.

Sada su muškarci i bolje žene u natjecanju ljepote za žene, pa dokle jebote, ja sam ljubomorna iskreno.

oxi nadam se da si upoznata s time da MUSKARAC radi reviewove za ZENSKE produkte za mengu itd…

Genesis nisam imala pojma, a iskreno nisam nikad niti tražila review za tampon ili uložak.

Neznam, malo mi je sve to postalo ludo, pa sam sve manje na tim portalima i vjestima i svemu jer još malo pa će bit nelegalno napisat u psećim rodovnicama i putovnicama koji su rod jer će PETA i šira javnost intervenitat i slat će ti prijetnje smrću tebi i cijeloj familiji.

oxi ma to je bio samo primjer…al taj lik radi reviewove za vise zenskih stvari, al ovo je jako poremeceno, no necu previse o tome pricati da ne bi popio ban jer bih ispao da nisam dovoljno liberalan xD

Genesis

Da se to objasnit i na lijep način.

Npr kako bi se igrači američkog footbala osjećali da mene plate par stotina tisuća da ja reviewam one cupove koje idu na jaja? I da testiram na udarce s tim i odobrim jer mene ništa ne boli kada me netko opali nogom u međunožje?

Ja sam za to da se svi uključe gdje je moguće, ali nekad nije baš moguće.

oxi Ja sam za to da se svi uključe gdje je moguće, ali nekad nije baš moguće.

Giphy - Sad Pink Hair GIF by BabylonBee

foggy Pas je vjerojatno bio crne boje prije nego ga je natjerala da postane vegetarijanac. 😃

Matador HaHa-Ha-Ha, nakon ove emisije vratio se izvornoj boji i krenuo je psovat vlasnicu na glas 😃

Samo čekam dan kad će aktivisti aktivisti otići u afričke savane da propovijedaju veganstvo lavovima kako bi spasili jadne zebre i ostale četveronožne biljojede.

Više poštujem Miru koji se bori za očuvanje vegatacije tako što tamani janjce. To nije misija, to je životni poziv.

Imam jedno pitanje glupo…imam u autu usb c i nigdje drugdje….

Ako nemam na laptopu usb c…ima li neki dodatak za to ili nesto slicno?

Kako na taj usb c prebaciti muziku?

Prika Za laptop, USB-A na USB-C adapter, to imaš u Chipoteci, Svijet Medija i svi takvi.

Drugi dio pitanja ne razumijem. Ako misliš kako prebaciti glazbu na auto onda ovisi o mogućnostima auta, ima li Android Auto ili Apple CarPlay? Ako da onda spojiš kablom telefon i direktno s telefona puštaš. Ako nema, možeš kupiti čak i USB stick koji ima USB-C port pa na njega prebaciš glazbu i uštekaš ga u auto.

buz prika aj daj link da vidim na sto mislis?

Plan mi i jest kupiti usb c i ustekat ga u auto,ali kako na njega muziku staviti kad na laptopu nemam usb c utor…

buz da da…i mislio sam da tako nesto postoji..ali nisam znao doci do ovoga..hvala prika…

Prošlo je 34 godine od ovih vijesti iz ex Juge. Slušajući i gledajući ih domaće i svjetske teme i njihovi problemi su ostali isti ili barem slični, nema značajnijih pomaka. čak je i vrijeme tu negdje sa razlikom od nešto više 2 mjeseca. Ipak najavili su za sutra zahlađenje u drugom dijelu dana a to bi trebalo bit danas po danu u tjednu jer su vijesti od petka😆.

Prika

Je, fora je. Uzmeš si ga i samo ga u auto ostaviš.

Ovak sa adapterom ćeš ga odvalit negdje i sjebat. Bar sam ja to napravio 😅

Samo pazi da ga ne usisaš kao ja jučer svog

Platak, 24 stupnja, puse hladan povjetarac. Idem bacit rostilj. Jebes more, plaze i turiste.

Sad bih radije Jingle Bells pjeval nek Hot in the City iako mi je draža.

Ak već rokam, radije biram zimsku

VS

Ove vručine, ufff…

Pronašli su spravu nalik nekadašnjim našim mobitelima.

Vjerojatno je Predatoru ispal iz đepa kad je posjetil naš planet.