Pusti ti i crkvu i šoping i nedelju i obitelj.

Jel bude Lando danas na podiju?

Tuhy Doslovno ti zatvore dućan na 4-6 dana mjesečno i izbiju ti ogromnu količinu novaca. Jbte, pa ne pričamo o prometu o 1000 kn dnevno. Nije ni čudo što su u UGP-u protiv toga, sumnjam da će se ti iznosi "preliti" na ostale dane u tjednu.

Naravno da nece. Priznajem i sam sam s curom prije znao nedeljom ici u trgovacki centar pogotovo na kisne nedelje. Gotovo uvijek na taj dan kao i barem 50% ljudi sam kupovao stvari koje mi nisu nuzno trebale i sumnjam da bi ih na neki drugi dan uopce kupio.

Nisam za takve zabrane pogotovo ne na ovaj nacin. Znaci koliko sam shvatio bit ce 16 nedelja godisnje otvorenih i boze mi pomozi to ce ljude samo zbuniti i nece onda ni ici. Po meni je pametnije da je drzava odredila da je na ljeto u sezoni nedelja radna te nedelje u prosincu ovako je to zbunjujuce kad svako moze odrediti koja mu je nedelja radna.

Vjerujem da ce to mnoge jos vise gurnuti prema online kupovini sto bi se moglo ispostaviti kao poveci problem s obzirom da imamo vjerojatno najveci broj trgovackih centara po glavi na svijetu.

u irskoj nema tih fora, jedini neradni dan je prvi dan bozica, ovo ostalo se sve radi..u njemackoj se ne radi nedjeljom i to me recimo u pocetku jako ubijalo, jer preko tjedan radis i iskreno ne trci mi se nakon posla u shopping ili iskljucivo subotom da nakupujem namirnice, pa sam nakraju poceo narucivat iz Rewe-a dostavu svaka 3 dana i placao to 10 eura tjedno xD

Treba radit, meni je muka sto trgovci kukaju, kao sto kukaju i prosvjetari…sto je slijedece? hoce se ljudi borit da konobari ne moraju raditi nedjeljom, da isto provedu jedan dan s obitelji? kud ce onda svi ljudi kad je SVE zatvoreno…

onaj tko radi, plati ga i ajmo dalje

Upravo pronašao najbolji watch face za galaxy sat ikada.

Vault Boy se kreće naspram vašeg tempa kretanja, tema je full dinamična i customisable. I što je još bolje, besplatna je.

Prošlu srijedu pokopal prijatelja/kolegu od 63 godine. Koji me uvel 1997. godine u posao koji sad radim. Tokom karmina naletel mi jedan spemer. Sat i pol ga natezal. Nakon šeste pive mi se više nije dalo i napisal mu ovo na kraju. Ako sam prekršil pravila grupe, možete izbrisat.

klinjo moje saučešće stari. a što se tiče spammera
      Nek si mu reko. Jebo mu well to što si reko.

Matador Mora baš danas ili može i sutra?

fensisuperstar hvala ti Fensi. U jednom trenutku me četri prevaranta maltretirala tokom sprovoda. S onom spikom, ja poslala tebi pošta. Uplati 100 eura za osiguranje paketa. Nisam se obaziral. Al ovog si priuštil. Da sam platil, da kak ne vidi uplatu?😂 Grizel je ko teška budala. Danas me naguzil lik koji bi, pa nebi kupil. Na kraju popizdil i digel cijenu oglasa.

klinjo saucesce 🙁 a ove jebivjetre ostavi da se sami upecaju u tu prokletost kojom se bave. Ne vrijedi zrak trosit na njih

foggy hvala ti foggy. Još me kopa na način koji je otišel. Nije mi javil da su mu prije par tjedni otkrili rak pluća(četvrti stadij). Pomiril se je s odlaskom. A, ja sam mu samo poslal poruku da sam dobil kćer. Umjesto da ga nazval i da to izvukel iz njega...
          Znam da se nebi trebal zamarati sa spemerima, ali kad imam od 14 upita 12 spemera, zapitam se kak to da ih fejs nije maknul? S tim da vidim da su neki od 2018. gore na fejsu.

Sve ove koji su za rad nedjeljom treba staviti da rade svaku nedjelju, a da su doma u utorak, jeben dan, svi su na poslu koje znas, i mores raditi kurac.

Ne znam u kojoj drzavi zivite, ali u ovoj se u 90% firmi ne placa rad nedjeljom ni cent dodatno, tak da lupate na veliko.

Radis 6 dana u tjednu i onda moras i nedjelju jer eto Mirko bi jel krmica, a Stef bi si pojel cipse uz film, ko da ne postoji 6 dana prije da si kupis kaj zelis.

Radil sam orije nekih 15 godina u trgovackom centru i 95% ljudi se samo sece i nemaju pojma kam bi se stavili i ne kupe kurcinu, tak da ocito lupaju samo face koje nisu nikad radile nedjeljom.

A ovaj doktorfreak je specijalan slucaj, frajer je prosle godine bil profesor, prosli tjedan serviser, a danas je vec privatnik🤷🏼, frajeru odi radi svaku nedjelju i budi doma u tipa srijedu, jebeno je.

Pricamo o Hrvatskoj, a vi o placenim nedjeljama i vecim placama za rad vikendom.

I ne bude nitko propal zbog tog jednog dana, ako ocu kupit TV budem ga kupil do nedjelje, ne budem odustal od kupnje zauvijek jer ne mogu u nedjelju u trgovinu.

renda Sve ove koji su za rad nedjeljom treba staviti da rade svaku nedjelju, a da su doma u utorak

Radim svaku nedjelju, slobodan četvrtkom

Giphy - Sick Tonight Show GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

renda A ovaj doktorfreak je specijalan slucaj, frajer je prosle godine bil profesor, prosli tjedan serviser, a danas je vec privatnik🤷🏼,

Giphy - sins wink GIF

renda A ovaj doktorfreak je specijalan slucaj, frajer je prosle godine bil profesor, prosli tjedan serviser, a danas je vec privatnik🤷🏼, frajeru odi radi svaku nedjelju i budi doma u tipa srijedu, jebeno je.

I doktor sam to si zaboravil. Vidim da me čitaš, to je dobro znači da vrijedi.

Iz tvojeg posta se vidi da si frustriran. A jedini je problem bio u tebi. Ako ti je bilo tako loše raditi mogao si dat otkaz. Nitko te ne sili da moraš raditi. To je baš ono što sam pisao ranije.

Tvoja bi teza vrijedila nešto kad nitko nebi radio nedjelje ali ih bez obzira na ovo rade policija, vatrogasci, liječnici, elektra, ugostitelji dakle restorani i birtije, dežurne ljekarne, kina, hoteli, bazeni etc.

Nitko nije rekao da je lijepo raditi u nedjelju. Ali ako je to dan dobre zarade, djelatnik se slaže s time i dobije bolje plaćeno gdje je problem? Potražnja-ponuda.

Uglavnom je ovo kratka verzija mog odgovora, dulju verziju sam izbrisao jer nemam volje više raspravljat na ovu temu. Vrtimo se u krug. A di si bolje čitao moje postove bi vidio da sam radio nedjelje i znam kak je to. Ali ja s time nisam imao problem. Ja znam uživati i u ponedjeljak dok svi rade. 😉

renda Ne razumijem zasto si pristao i opce se javio na oglas za posao koji ukljucuje rad nedjeljom ako ti to ne pase?? Pa jebote hoce se sad sjetiti svi oni koji rade nocne da ipak ne bi radili jer im to ne pase i da bi radje spavali doma sa svojim zenama ili muzevima? Jer zasto bi, recimo, jedna benzinska radila po noci? Pa mozes se normalno natankati preko dana….

@klinjo Svaka ti čast što imaš toliko živaca.

renda a Stef bi si pojel cipse uz film

Kaj sam ti ja sad skrivio?

klinjo Daj u 50% cijene i ja kupujem. Daj hrvatini kršćansku cijenu. Vidiš da ništa od ovih stranaca, oni bi te i opljačkali.

Radi li netko s foruma u marketinškoj firmi ili da posjeduju istu? Treba mi par savjeta i pomoć, pa ako je netko u toj branši, please javite se, javite. Juhuuuuuuuuuu.

Reci lol. Tu ili na privat. Ima ti i Deadwalker marketingšku firmu.

doctorfreak pravi Rvat katolik bi rekel, evo ti 1000kn za Xbox i 250kn za rođenje djeteta. Plačaš mi poštarinu i da mi šalješ link za DPD kurirsku službu. I na kraju da ti uplatim 100 Eura za osiguranje paketa. To bi bilo realnije.

Fenix hvala ti Fenix. Rekel bi ti da spavam po noći, al ne spavam. Ne zbog bebe, već zbog kreveta od starijeg kikača na kojem spavam. Da budem uz njega celo vreme.