renda A ovaj doktorfreak je specijalan slucaj, frajer je prosle godine bil profesor, prosli tjedan serviser, a danas je vec privatnik🤷🏼, frajeru odi radi svaku nedjelju i budi doma u tipa srijedu, jebeno je.
I doktor sam to si zaboravil. Vidim da me čitaš, to je dobro znači da vrijedi.
Iz tvojeg posta se vidi da si frustriran. A jedini je problem bio u tebi. Ako ti je bilo tako loše raditi mogao si dat otkaz. Nitko te ne sili da moraš raditi. To je baš ono što sam pisao ranije.
Tvoja bi teza vrijedila nešto kad nitko nebi radio nedjelje ali ih bez obzira na ovo rade policija, vatrogasci, liječnici, elektra, ugostitelji dakle restorani i birtije, dežurne ljekarne, kina, hoteli, bazeni etc.
Nitko nije rekao da je lijepo raditi u nedjelju. Ali ako je to dan dobre zarade, djelatnik se slaže s time i dobije bolje plaćeno gdje je problem? Potražnja-ponuda.
Uglavnom je ovo kratka verzija mog odgovora, dulju verziju sam izbrisao jer nemam volje više raspravljat na ovu temu. Vrtimo se u krug. A di si bolje čitao moje postove bi vidio da sam radio nedjelje i znam kak je to. Ali ja s time nisam imao problem. Ja znam uživati i u ponedjeljak dok svi rade. 😉