Zero oxi Kikiller Meni je veći dio uredske stolice (ona kod kuće) mrežast i to se bez problema usisava usisavačem - onaj sa suženim nastavkom ili jednostavno "iščeprka". Al da, u biti najviše pomaže kad ne žderete ništa direktno iznad stolice. Probajte sjesti negdje drugdje. Recimo u kuhinju. Nije tako teško. Stvarno nije.
Kikiller Zero Ma nemam ja takvu braco. Ja samo jednu fotelju priznajem,onu koju imam doma,Eames lounge chair,nema dalje.
oxi Zero Nije tako teško. Stvarno nije. Zapravo je 😀 Usisaj sjedište. Nakon što usisaš, okreni stolicu naglavačke i mlati rukom po istom, i gledaj kako ti ispadaju mrvice iz 2019.
Zero oxi Kako da ne, pa da mi još nešto nepredviđeno iscuri na lice iz tih pukotina, a možebitno se još nije skorilo. Ne okrećem to više, može samo kroz prozor. Ok, prestajem sad dok je još vrijeme.
Kikiller A da je bio xbox? https://www.index.hr/vijesti/clanak/necacima-u-zagrebu-razbio-playstation-i-televiziju-nervirala-ga-galama/2456278.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
TITANXIS Još malo pa dođe i treća kolekcija. 25.04. samo uz 24 sata. Jel neko već ima pokoji u kolekciji?
fensisuperstar Prije dvadesetak minuta sam kolabirao u wcu. Pokupio sam nesto od maloga i jucer mr uhvatilo. Tresksvicq itd Nekako zaspim i probudim se "ok"odem na wc, pišam iz guzice proljec nqjgori. I taman sam.htio otici na bide kad mi kreme nesto kroz glavu i doslovno sam uspio doci do vrata wca i zvat mamu i samo se sjecam da sam nakon toga cuo mamin glas kako me zove. Maznuo sam se u koljeno i glavu dobro Kakvo kurčevo jutro…
TITANXIS fensisuperstar A ne mora ti bit da si od sina nešto pokupil. Da ti nije to od onog otrova za mrave pa si se nadisal tih nevidljivih para? A i možda puno radiš ovih dana uz svoj posao, sudim po tome šta sve kupuješ za manuelene radove, dodatni stres i na sve to skupa pao malo imunitet a nisi čovječe od želejza da ne bi kolabirao. Drž se!