Blebetaonica 2
Gricka vjestica?
sanzo tako je, jedna teška grička da me sabije nakon 4 šljivovice
@sanzo upomoc
Uzorak urina moraš zatvorit prije slanja u laboratorij, preporučljivo je i da ga označiš ga ne bi slučajno popio.
yakuza_stinger Piva koja ne valja.
Reci onda koja tebi valja da znam što ne naručiti.: p Grička najbolja od naših, ali budući da je skupa kupuje se Tomislav. Za nas kronere samo jaka piva. Tamna. Kao i naše sudbe teške.
Pivica meni paše samo uz dobru gurmansku podlogu (mesina sa roštilja, ražanj) koje je to pivo mi je svejedno, može i Pan, uglavnom da ne bude neko strano, osim češkog.
- Uređivano
master_x Okej, i đe to sad probat, osim da naručujem online cijeli karton crafta? Kao da i ova Medvedgradska ne toče u svakoj desetoj birtiji (barem ih imaju u pivnicama). Ali vidim da su dobro kapitalizirali na ŠČ Mrletovom pivu, s obzirom da je rasprodano. Valjda su bili dovoljno pametni da to copyrightaju.
- Uređivano
Zero Zato jer je kod nas ŠČ zaštićeno :p Otkud si? ŠČakofca ! Eto
Tu pivu možeš kupit ovdje - https://webshop.rotodinamic.hr/the-dark-side-porter-pivo?search=The%20dark%20side
Vidim da imaju poslovnice i po Zagrebu i dalje.
Poceli ste slati neke automatske mailove sad dobio 45kom
Fenix daj vrati nazad. Ovako barem mislim da netko misli na mene kad mi skoče notifikacije.
Rijetko antipatičan lik je bio
Još je uvijek, Slažem se ali nek mi Bog oprosti ali njegov glas me iritira. Glas jednog nadbiskupa, svećenika mora biti topao i ugodan da privuče vjernike ili samo slušatelje ako ništa drugo. Nije ni čudno da istinskih vjernika ima sve manje u nas. Pokojni Kuharić mi je bio najbolji a od papa Ivan Pavao II.
Ne znam gdje bio, ali negdje je potres. Zgrada se stresla dobro.
Upravo završio 8. Epizodu Kabineta znatiželje od Del Toroa, ulazim u forum i vidim da si me tagovao. Sa nedoumicom ulazim u lokalne vijesti i čitam da je dobro zatreslo na nekih 30ak km od Tuzle, a vjeruj da ništa nisam osjetio.
Jebem te, bolje da sam ranije legao spavati, nego što vidjeh vijesti.
Sad oka neću sklopiti. Idem rasklopiti šator vani.
Sretan Uskrs pravoslavnim vjernicima!
Sretan Uskrs našem bradonji @fensisuperstar
Ugodno tucanje jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hristos voskrese
hvala tebra nek Hristos i vas kreše