Zero Flipper Pa dobro sad, ima lijeka i za to, kume. Afrička šljiva? Ili joj reci da te boli glava i nek se snađe.
Torgue Došla inflacija za prav; pekara u susjednom kvartu je mjesecima odolijevala ali na kraju je popustila te digla cijenu slanaca s 3 na 4 kn.
Fenix Torgue te digla cijenu slanaca s 3 na 4 kn. U srednjoj prije 15 godina sam živio na klipićima od kune Za cca 25 klipića njihove veličine ti treba kila brašna i pola kocke kvasca. Čak i uz inflaciju po maloprodajnim cijenama to je <10 kuna troška, a zarada je sad 90. I kad oduzmeš struju i PDV, i dalje je zarada poprilična. Dosta dobra marža
Flipper Ja sam isto zadnji put jeo slanac kad je bio kunu. Sad sam mislio da je jedno 2kn, max 2,50kn. Jbt 4kn.
Torgue Flipper Najbliža kvartovska pekara je do ožujka (?) imala slance za 2,5 kn ali je prva digla cijenu na 4kn. Veći šok mi je bio kad su "burek" sa sirom (da se @Tzereen ne naljuti) podigli s 12 na 15kn.
foggy Je je, odem ujutro uzet kruh, koje pecivo i eventualno nešto za ćalabrcnut - bam, 50kn ostavim a nisam ni krmelje još izvadio. Više to sve nije problem inflacije radi više sile, nego pohlepe svih firmi redom koje su samo iskoristile priliku da zarade više.
ThaUrban Ja sam išao dns po 3 Putar štangice u Pan Pek pored posla da imam uz grah za ručak. Lik pored mene uzeo 2 bureka i baš ovo što kaže Torgue, 30kn i 10 lipa. btj
klinjo Tzereen kod mene u lokalnom dućanu je 27kn. Uredno kupujem kod njih. Iako su digli cijenu sa 24kn na 27kn.
Torgue zontra Prestanimo jesti i brisati guzicu i cijene će se vratiti na staro. U krajnjem slučaju uvijek možemo riješiti dvije muhe jednim udarcem.
foggy Totalno, još hrana ajde, jest moram, ali kad vidim tariguz iznad 30kn dođe mi da vrištim. Plus, ono smeće iz lidla šta je krenulo s 8,99kn je sad ni više ni manje nego 19 jebenih kuna. Kad će više taj meteor.
Brijac Evo baš jučer bio u MyKebabu i digli cijenu na 39 kn. Bio prije toga 34 kn ako se ne varam (lepinja). Tak da ono, polako ću i toga manje jesti. U Megić npr uopće više ne idem.