wooddiebone ovisnici o sportu opcenito i hormonima koji se izlucuju prilikom vjezbanja, ukljucujuci i onaj srece. Pozitivan utjecaj na misice, kosti, zivcani sustav i balans u tijelu. Ne bodybuilding i tegovi, jer time samo dokazujes da pricas na temelju stereotipa, bez doticaja sa temom ili bilo kakvog iskustva. Street workout nije bio moguc, jer su doslovno tjerali ljude na bilo kakvom okupljanju.
Ostalo ti je trcanje i vrebanje termina kada nema nikog. Ovaj tvoj stav je pogresan. To je isto kao da zavrsis na potrebi za respiratorom, a ja ti kazem "ko te jebe, sam si si kriv, jer cigare su apsolutno nebitne u zivotu i sada trazis pomoc, a ima potrebitijih koji su zdravijih navika od tebe"
Gymovi nisu bili izvorista zaraze u doba korone, niti ce biti ako i dode do novog vala. I da, mozes imati alternative doma ili bilo kamo, ali neke stvari ne mozes zamjeniti dugorocno, niti ces slijediti program i imati napredak u formi ili performansama.
Osim toga, cisto sumnjam da ti znas sto znaci biti fit. Tvoje fit sigurno nije fit za mene, @Kaiserus ili @kauboj primjerice.