wooddiebone Tzereen Zapadna okolica ZGa cvijeta. Stupnik baš raste nenormalno. Di nam ti dolaziš? Ziher u obrež, tam su svi dotepenci 😃
Tzereen wooddiebone Di nam ti dolaziš? Blato. S tim da ne bih bio dotepenec. But that's another story.
weky Fico Živiš u Jaski? To objašnjava neke stvari. 🤣 Prije neki mjesec me Tzereen smjestio u Turopolje. Šta vam je ljudi, kakva Jaska, kakvo Turopolje? Tamo ne bi ni kokoši držao.
yakuza_stinger Samo mi nemojte uzurpirat Remetinec, tamo ja obitavam. U biti možete, da rastjeramo ovu tvrdokornu bosnu
wooddiebone Tzereen Blizu, al bliže ti je Novi Zagreb u biti. Yakuza sigurno. Al mogli bi neki zapadno zagrebački meet-up u Voćku u Lučkom.
Tzereen yakuza_stinger di točno u Blatu? O ovom ćemo uživo u Mrs. Foggu. Neću da mi sad 120 forumaša dođe na krštenje stana. 😂
yakuza_stinger Fico yakuza_stinger di točno u Blatu? Daj nam adresu i slikaj ključ. Tak da mu svi dođemo krstit gajbu
Tzereen foggy to budem ziher. Prva tri su besplatna, s 95% šanse da su prazne kutije. Četvrtu u kojoj će biti 50% šansa da je puna će koštati 100kn.
oxi wooddiebone Ak random osoba može suhozid složit, može i kuću. Samo je kamenje veće. Ja sam random osoba i probala sam zidat suhozid koji mi se srušio u vrtu jer ju je pogodio zalutali dio stijene koji se odlomio. Znači toliko je lagano da mi se porušio dva puta nakon dva zidanja u dva mjeseca i to kada je zapuhala bura i na kraju sam ga podbočila sa kolcima i sad će izdržat barem tri mjeseca. Ne treba ti youtube, samo naruči kamenje i zidaj, ja vjerujem u tebe. Podboči kuću kolcima ako se ruši.