Prika Tzereen svatko za svoj gust...ali meni je piva top za rashladit se! Obozavam je ljeti,kad sam ful zedan dvije narucim,cim donese odmah ovu iz guca rijesim i onda ovu drugu polako...
Fico Brijac Moje isprike. Taman sam danas razmišljao o tome kako bi bilo lijepo stolariju renovirati.
fensisuperstar chono da mi je poslao poruku na messanger otišao bi direktno iz vrsara do njega. Ali onda ne bih otisao na večeru sa jednom djevojkom :-D
fensisuperstar Donese mi žena jedna što radi u kampu telefon i kaze:" vaš kolega rekao sa vam se javim jer mi nitko nije mogao aktivirati karticu od telefona." Ja uzeo nazvao samog sebe aktivirao. Jebene osnove. Najjace zvala sluzbu, nisu joj to rekli. Kazu do telefona je.
Tzereen E, zakaj je u Istri sve na ići. Sve neka mala mjestašca. Bartolići, Jurečići, Pirelići... Znači, otpješačio skoro 20km po ovom suncu da bi vidio sedam slapova Mirne, a dobio sam da ne velim kaj. Rijeka Mirna suha ko da ne velim kaj.
fensisuperstar Tzereen "ići" ćeš ti pješice kući :-D Istra ti materina! Samo se ti zajebavaj! <3 Tzereen Rijeka Mirna suha ko da ne velim kaj. Mogao si pitati prije nego si došao.
sanzo Tzereen Jer su sela dobivala imena po obiteljima koje su živile tamo. Bartolić -> Bartolići. Sedam slapova je super u proljeće, sad je već pretoplo za tu stazu, pogotovo kad se počneš penjat.
sanzo Tzereen Mi smo tako bili prije par godina u četvrtom mjesecu i svejedno smo umrli do kraja staze od sparine. Bar je lijepo izgledalo. Pogotovo onaj prvi dio od početka staze do kotla.
chono Tzereen jer je strasna susa, koja traje od pocetka zime. Ja neznam ako je palo 5 dobrih dana kise u Istri. Vecina manjih izvora vode je presusila, jedino sto spasava situaciju je Ucka koja je vise puta bila pod snijegom, pa podzemne vode napajaju lokalitete.