Prika Haha..a ovaj Kerum je bas slika naseg drustva! Ajde dobro znas da je on budala ali gdje on nađe zamjenike to je strasno...srede se bit ce nauce koju recenicu i onda ih on dovede da s njim sir rezu
TITANXIS Daje do znanja da ak pobjedi bit će sira. A kad narod kaže: nema sira. Kerum odgovara: ko kaže da nema sira. 😃
Prika Ma zamisli koliki top moras biti da: 1.odlucis biti politicar 2.bit u Kerumovoj stranci 3.na predstavljanju programa stranke ti kao mlada nada i njegova desna ruka moras ponijeti dasku za rezanje i noz za sir
TITANXIS weky Onaj hot dog lijevi čošak, jebote ja mislio da je drvena valjuška za tijesto i mislim si pa kaj su ispod valjuške napisali hot dog a de je u pm. malo bolje pogledam, vidi stvarno hot dog a u pičku. 😆
darkfenix Da, da, meso je otislo uzasno gore..meni je sad drago sto me zena nije poslusala kad sam inzistirao da se rijesi ovaca, jel je sad 1kg zive vage 30kn. 1000kn za janje samo tako dobijemo...
foggy Uf, janje bi platio i duplo bez beda recimo 😃 Je, ZG tržnica svinjski but je već preko 45 laganih.
Zero Treba mi pršuta, treba mi sira. A ništa sad, dvaput godišnje za Božić i Uskrs valjda bude. Kažu da oni koji manje jedu crveno meso duže žive, pa ono, nije sve tako crno.
Kikiller master_x Napravio sam ja 10 L, nemaš brige. Al poanta je ta da tok soka možeš napravit sam, bez neke muke, a L je 38 kn. Čista pljačka.