A baš sam ljepo napisao molitvicu za Starfield 🙃
Al nije li malo bizarno da treba brisat postove koji da bi se izbjegle neprimjerene reakcije na taj post?
Ja sam se već pomirio da se to sad veže s mojom osobom iako npr. Flipper može napisati da će Starfield bit smeće kao i sve igre od MSa.
Ja s tim njegovim postom nemam problema i neću reagirat nikako osim možda emojijem ili downvoteom.
Zašto sam ja taj kojeg treba držat pod kontrolom umjesto da se drži pod kontrolom nekolicina ljudi koja ne tolerira nikakva mišljenja osim svoja.
I glupo mi je ful sad dovodit oskare u ovo sve, al aktualno je i mogu povuć analogiju.
Jel trebalo Chris Rocka maknut s pozornice da netko slučajno ne bi bio uvrijeđen na njegov joke i eskalirao u neš prljavo?
Zašto turok99 može iznjet onakve gadarije u temi i proć sa negativnim reakcijama na svoj post, ali moj post koji nije ni 1% tolko problematičan se briše da se netko ne bi uzrujao?
Zašto postoje downvoteovi i emojiji na postove?
Nemoj ovo shvatit sad kao da ja pokušavam uvjerit te u bilo kaj ili da, sad doslovno samo razgovaram i nemam nikakav bad blood na ovo ili išta. Samo hoću vidjet kak razmišljaš.