Ona iz Labina bi super prošla s obzirom na temu pjesme. I Bernarda mi je bila dobra i onaj Marko. Šteta da ovakvu glupavu pjesmicu šaljemo

Mislim da su sve bile dosta loše. Ni jedan izvođač nema karizme, osobnosti, sve je generično.

2-3 pjesme na Hrvatskom od njih 14. Jako loše.

Gotove i ZOI. Kao i u Tokyu, nije to to kad je sve puno restrikcija, ali moram priznati da sam, neočekivano, dosta gledao Igre u Pekingu i dobro sam se zabavio. Biatlon sam apsolutno sve pogledao, prokleto zabavan sport. A od ostalih sam još dosta gledao skijaško trčanje, alpsko skijanje i hokej na ledu.
Norveška je oečkivano najuspješnija, ali ovaj put su stvarno uništili konkurenciju sa 16 zlata (nikad prije nije nitko osvojio toliko) i 37 medalja. Stvarno su najbolji u zimskim sportovima, a moglo je biti možda još i uspješnije da ih korona nije pokosila na samom početku Igara. Njemci isto očekivano drugi najbolji, a iza njih inspirirana Kina, a onda tek SAD. Švedska, Nizozemska, Austrija i Švicarska su odmah tu iza SAD-a i očekivano u TOP 10. Rusi samo 6 zlata, ali nevjerojatno koliko su oni zlata prokockali, pogotovo u biatlonu. Po medaljama su odmah iza Norveške, ali da ne kiksaju, bez problema bi se sa Njemačkom borili za 2. mjesto. Kanada isto blago razočarala sa samo 4 zlata.
Mi bez Kostelića ipak nismo toliko ozbiljna zimska nacija. A i nije pomoglo što Zubčić nije u formi kao prijašnje 2 godine.
Za Pariz 2024. i Milan 2026. se nadam da ćemo opet dobiti one stare Igre pune gledatelja i druženja.

zontra

Valja spomenuti i Slovence koji nas kao nacija u sportu šišaju sada već 4. godinu zaredom. Kada gledamo uspjehe per capita, nevjerojatno su se digli. Osim ovih ZOI, napreduju još u mnogo ostalih sportova (biciklizam, košarka, sportsko penjanje, odbojka, džudo). Baš je super očito u primjeru nas i njih što znači sustavno ulaganje u sport. Ako ne budemo i dalje štancali supertalentirane nogometaše nećemo dugo čekati da postanemo fringe država na sportskim natjecanjima.

Realnost nam je da na Fifinoj ljestvici većinu vremena budemo od 10-20 mjesta zapravo. Potpisao bih da osvojimo neki trofej svakih 20 godina. Ako smo išli smjerom bronca 1998-->srebro 2018, možda da još doživimo to zlato 2038. pa da možemo umrijeti sretni, jer eto, Hrvatska je na trenutak bila nogometna velesila i to je opet potrajalo par mjeseci, vjerojatno do sljedeće Lige nacija dok nas nisu opet nakantali Francuzi, Portugalci ili Španjolci.

Ma mislim...ne ulažemo sustavno ni u nogomet, nego je to daleko najpopularniji sport u svijetu te pogotovo kod nas, pa onda ispliva pokoji talent svakih nekoliko godina.

Dora je zadnjih 15 godina teško smeće. Hrpa bezličnih pjesama beznačajnih izvođača koje nitko ne doživljava pa na Dori traže pozornost. A Eurosong je obični igrokaz kroz kojeg liberali liječe svoje frustracije.

Nexus

Ne bih se složio u potpunosti. I dalje nema možda dovoljno modernih kampova ili infrastrukture, ali se utuklo novaca u kvalitetu travnjaka, u popularizaciju HNL-a (marketing je svakim danom sve bolji) te u stručno osposobljavanje trenera i struke. Trening procesi u klubovima napreduju svakodnevno, klubovi sve više zapošljavaju analitičara i sport scientista. Doduše, ovako kad ovo pišem, shvaćam i ja da tu nije sve napravila država, ili pak savez, nego dobrim dijelom i sami klubovi od svojih prihoda.

Zimske OI su završile, Hrvatska se vratila praznih vratova. Ajd i to je gotovo, nisam uopće gledal samo malo otvorenje. Sve ide nekom kraju, ne valja mi više ništ, sve nešto bljutavo. Otkako nema Kostelića ne pratim zimske sportove.

Sanjao sam nešto di sam ispljuskao tinejdžere jer nas starije ne poštuju. I održao im predavanje o tome zašto sam ih zidarski dovodio u red nakon par sati lutanja s ekipom po gradu i izvođenja pizdarija kojih se više ne mogu sjetit. Mislio sam da ću na kraju sna dobit sačekušu i da će me prebit, ali ništa, bulje u mobitele i odmahuju rukom u stilu - tko je ovaj stari dosadnjaković.

džabe mi trud, al kad sam se probudio, kao da me vlak satrao. Baš umor.

Star si, to ti ue poanta sna. Vreme ti je da se ženiš i praviš decu.

Dedeki obični.

foggy dignem se rano, i dosta puta okružim Jarun, pa malo doma vježbat i dođe 11h i već spavam s dualsenseom u ruci. Jednostavno ne ide haha

yakuza_stinger Hahah, ja sam u četvrtak odletio kolegi na 5 pivi, vratio se igrat Horizon i naravno da sam zaspao usred animacije 😃 Znači rješenje mojih problema je svaki dan 5 pivi. Deal.

Ja sam u subotu izletio van sa frendom, bili u Buzz-u, popio sam 7 Antique Pelinkovca. Došao doma, čak sam razmišljao dal da upalim Horizon, ali odustao, bacio partiju bele na playtoyu, izgubio i u suzama otišao spavati.

U subotu sam cijeli dan krpao pukotine od petrinjskog potresa i farbao što sam pokrpao. Zaspao sam kao beba. Ne treba vama alkohol, nego pošteni rad!

mislim da je ima i u days gone i gta5.

i još je drugi dan u tjednu utorak, same dvojke čovječe! catch 22.

Izgleda kao stranica mog dnevnika u školi.

Da ubijem veselje oko ovog datuma

1. To je fora samo ako ne znate pisati datume na hrvatskom, jer se ne piše nula kod označavanja dana, mjeseci i godina na početno mjesto (02, 011, itd.)
                2. Ne funkcionira po ISO standardu koji je YYYY-MM-DD,
                3. Funkcionira samo ako ispunjavate neku (digitalnu) bazu podataka koja upisuje DD-MM-YYYY radi lakšeg sortiranja i pretraživanja.

blade onda kod mene funkcionira jer ja uvijek stavljam te nule dok broj ne dođe do desetice. ponekad iz ljenosti za godinu napišem samo zadnja dva broja u ovom slučaju 22 umjesto 2022.

edit: a kakvu ulogu ima aloy smajlić? kakvu emociju bi ona izražavala, imate kakvih zamisli!?

blade Vidjet ću te večeras u 22:22:22 s tim tvojim činjenicama.