Nexus 2021. je najveći broj rođenih u zadnjih 5 godina, u prosjeku su tih 5 godina jako blizu. Broj umrlih je nebitan, svakako imamo pad stanovništva samo zbog toga broja. Najbitniji je TFR što bliže 2.1 i naravno omjer odseljenih/ doseljenih koji je bio najgori par godina nakon ulaska u EU, 2021. je oko nule.

Moram priznat da nije loše krenut pit u podne. Fali mi

foggy

Najbolja novogodišnja odluka koju možeš donijet je više pit i pušit.

mislio sam na one hard core opijate a ne na aperitivčeke, pivicu i vinčeka, to je za djecu!

Igram wolfenstain i imam misiju u Hrvatskoj

Naravno da će developeri staviti Međimurje i mjesto najpoznatije po proizvodnji krumpira lol.

fensisuperstar
        Od Tzereena malićka puno trči, sportska djevojka. E sad pitanje je zašto se Tze još uvijek pederisa po forumima?
        Zato kaj mu je djevojka rekla: ak me uloviš, bubat ćeš.

Tko je na Reboot-u? Od starih članova sa GP-a?

Heat A di je stara ekipa ili sam stvarno jedan od najstarijih ovdje?

Kaiserus Nažalost branio je PlayStation svim sredstvima pa je završio na doživotnoj robiji.

Flipper ahahahahahahahahahahahaha Đi Tu

On je vruć!

Heat Kladim se da je i dalje tu. Bar sa još dva accounta. Skužili biste koji su da imate post counter i da to nosi zvjezdice iznad avatara.

Deadwalker
                Nadam se da ameri neće nikad skužit rijeku, simbol grada: crnac. Ljudi nose crnce ko nakit.
                Već vidim facebook ankete o rasizmu.

oxi to je previše suptilno čak i za naše prostore.

Heat

Svi bitni smo tu. Osim guzonje. Ali on uspješno vodi svoj FB page sada.

@wooddiebone počeo sam pratit Lauren S. Hissrich na twitteru samo zato što se raspravlja sa Quarteringom, i sad su se skompali izgleda.
                    ima nade. ima nade.

blade Njemu je bitno samo da provocira, on to voli

yakuza_stinger Ja sam i zaboravio da si ti isto tu

Budite ljudi i ponudite Spejsu mjesto glavnog admina na forumu. Nostalgije radi. Filip nek bude dežurni vatrogasac kao onda.

Vidim da Reboot i dalje izlazi. To sam čitao jako malo. Kakva je kvaliteta časopisa? Imo ništa nije doseglo stil i karimu HACKERA i PSX-a od svih časopisa nakon njih.

Kaiserus Budite ljudi i ponudite Spejsu mjesto glavnog admina na forumu

banao bi svakog vaxxera

Da, Space je postao jedan od najvećih antivaksera. 😁 A Reboot je dobar časopis, iako teško je nadmašiti Hacker i PSX. Iako ima Reboot dobrih clanaka i pojedinaca koji pišu.

Flipper Da, Space je postao jedan od najvećih antivaksera.

Onda bolje ne jer bi se poklao sa ficom, a kako kaze zeljko joksimovic u pjesmi Varnice "a to mi duso ne treba"

Od gp ekipe Reskovac je omegalul jer je dao sve 20 ke FF12. Moj covjek!

fensisuperstar

Ja fakat ne kužim kak možeš još uvijek gledat tog ljigavog jadnika.

Frajer koristi svaku jebenu priliku da sprepiga Youtube algoritam i objavljuje 20 videa dnevno po minuta o svim mogućim kontroverznim temama samo da mu jedan prođe.
                          To mi je ekvivalent Alex Jonesa samo kaj Alex Jones zapravo ima neku vrstu produkcije i dobiva od toga status u određenim krugovima.

Ovaj lik sjedi u podrumu i ogorčen je apsolutno svime.

Flipper

Kad smo kod Hackera, ništa neće nadmašiti Damira Đ Rukavinu kada je čovjek uredno dao 80/100 StarCraftu.

To je uvjerljivo i dan danas najkontroverznija recenzija u našim gaming časopisima ikad. Frajer je doslovno dobivao prijetnje na kućnu adresu.

blade Kad smo kod Hackera, ništa neće nadmašiti Damira Đ Rukavinu kada je čovjek uredno dao 80/100 StarCraftu.

Giphy - starcraft nephew GIF

Zapravo, više tu igra nostalgija ulogu nego išta. Listanje Hackera i PSX-a je bilo kao da čitaš ekipu koja se međusobno zajebava i usput igra/recenzira igre itd itd. Kad bi čovjek sa današnje perspektive krenuo čitati te stare recenzije, skužio bi da je dosta njih loše. Iz sentimentalnih razloga nabavih skoro sve PSX-eve (fali par brojeva) u odličnom stanju i kad sam krenuo listat, skužio sam koliko su tekstovi žešći amaterizam, ali to tada nije bilo uopće bitno.

yakuza_stinger

Nisi ih realno imao ni s čime usporediti. Nije postojao benchmark što je dobra recenzija, a što nije. Sjećam se da je Hacker bio eksplodirao i s onim brojevima kada su radili fiktivne intervjue s onim demonom iz Dungeon Keepera (sjetio sam se kako se zvao, Horned Reaper, tj. Horny). Danas apsolutno nitko ne bi kupio časopis zbog takvog oblika humora.

blade Istina. Jedina usporedba bi bila oni prevedeni britanski časopisi kao PSPower ili PSMagazine - ali tek njihove recenzije i najave. Bože sačuvaj. Da, dobro si se sjetio - Horned Reaper je to bio - a to je bilo i zlatno doba Hackera. Tad su baš imali najveći momentum u gamingu kojeg odlaskom Žibrega nikad nisu uspjeli ponovit. Dobra stara vremena.